kızlar buğday tenliyim kendi saç rengim siyah,ama şu an kestane(daha önce boyamıştım)..yüzümün hatları ise yuvarlar ve küçük bir suratım varsizce hangi renk bana daha çok yakışır ?Tavsiyelerinizi duymak istiyorum...
Ayrıca sarı renge karşı merakım var ama yakışır mı bilmiyorum...
canım bende senin gibiyim. ben balyaj yaptırmıştım. herkes çok yakıştırıyor fakat diplerden siyah siyah gelince kötü oluyır. bende ne yapsam diye düşünüyorum.
canım bende senin gibiyim. ben balyaj yaptırmıştım. herkes çok yakıştırıyor fakat diplerden siyah siyah gelince kötü oluyır. bende ne yapsam diye düşünüyorum.
ben tesettürlüyüm zaten dip boyası gelsede sorun olmaz bende ama röfleden ziyade tek renk istiyorum aslında hürremin saç rengine bayılıyorum ama o da bana riskli bir renk işte yakışır mı yakışmaz mı kestiremiyorum
kızlar dikkatimi çekti de bu aralar çok fazla konu açılıyor "bana hangi renk gider" diye. birincisi bu çok göreceli bir konu, biri der ki kızıl iyi gider, biri der ki bal köpüğü iyi gider...herkes farklı şey söyler, kendi zevkine göre...biz konu sahibinin zevkini tam olarak bilemeyiz ki. tanımıyoruz sonuçta. ikincisi de, konu sahibi kendi fotoğrafını koymadan insanlar ne kadar yorum yaparsa yapsın, sağlıklı olmaz ki...bu aralar çok fazla böyle konu olduğu için yazmak istedim, ayrı bir başlık açmadım...konu sahibi kızmaz umarım