saçın ana maddesi keratin bitkisel bunu içeren özel şampuanlar var ya onu kullan turp suyu vsvs diyolar ama çok uğrastırıcı ben şahsen denemedim yıllardır uzatmaya çalıstım bi kuaför mahvetmişti saçımı uzamıyodu resmen senedir sonra bitkisel şampuan kullandım bu sitede de var hc ürünleri onlarla baya uzattım geçen ay da kuaför saçıma keratin yüklemesi yaptı bakım olarak.ama öncesinde2-3 parmak kestirdim baya kırılmıstı düzlestirici kullana kullana.. brezilya fönü yaptı sonra keratin zaten bu işlemin bi parçasıymıs ilk basta iğrenç koksa da saçım hem artık yıkadığımda düz oluyo hem de keratin saçımı parlattı ve o kesilen kısmı adeta ikiye katladı saçlarım yine uzadı hemencecik.
Demlenmiş sinameki suyu gerçekten işe yarıyor hem doğal hem de kısa zamanda çözüm oluyor, içine biraz badem yağı biraz da susam yağı katabilirsiniz isteğinize göre, bir de kuaförlerde satılan biokur diye bir ürün varmış var mı kullanan, faydasını gören?
kesinlikle haftada üc kez 40 dk uyguluyacagn ithal yılan yagı + tamamen bitkisel olan priorin kapsülle (eczanelerden bayer güvencesiyle edinebilirsiniz ) saglıklı pırıl pırıl saclar ve priorin sayesinde tırnaklar da güçlenio vücuttaki her keratin tabakasını besledigi için :)
kesinlikle haftada üc kez 40 dk uyguluyacagn ithal yılan yagı + tamamen bitkisel olan priorin kapsülle (eczanelerden bayer güvencesiyle edinebilirsiniz ) saglıklı pırıl pırıl saclar ve priorin sayesinde tırnaklar da güçlenio vücuttaki her keratin tabakasını besledigi için :)
Demlenmiş sinameki suyu gerçekten işe yarıyor hem doğal hem de kısa zamanda çözüm oluyor, içine biraz badem yağı biraz da susam yağı katabilirsiniz isteğinize göre, bir de kuaförlerde satılan biokur diye bir ürün varmış var mı kullanan, faydasını gören?