geçenlerde saçımı boyadım kuaförde boyatıcaktım normalde ama emin olamadım istediğim renk tutmaz diye gerçi kendiminde tutturucağı belli değildi ama yinede yapıcaksam kendim yapıyım dedim. Boyayı aldığım kıza söyledim kumral bi saç istediğimi bana saçlarımın koyu olduğundan 9 numara boya verdi yani çok açık kumral bunu boyayınca istediğin gibi olur dedi boyadım ve saçım bildiğiniz turuncu oldu. Hemen yıkadım bende yarım saat 40 dk flb olmuştu. Benim istediğim küllü kumral orta açıklıkta bi saçtı ama pek bilgimolmadığı için kadına göre aldım ve saçımı açıp yıpratmak istemedim hala istemiyorum her neyse şuan saçlarım turuncu yeniden boyamak istiyorum 8.1(açık küllü kumral) ve 7.1(küllü kumral) karıştırmayı düşünüyorum ve birazda mavi boya koymayı çünkü turunculuğu alıyormuş diye duydum. Aslında sadece 8.1 kullanıcaktım ama açık renk olduğu için belki saçımı kapatmaz diye düşündüm sizce ne yapmalıyım lütfen bilgisi olan varsa söylesin orta açıklıkta küllü kumral saç istiyorum kendi saç rengim koyu kahverengi gerçi pek bi önemi yok. Ve saçımı ilk defa komple boyuyorum ondan önce bi kere uçlarını boyamıştım o yüzden sürekli saçlarımı boyayıp yıpratmak istemiyorum akıp yeniden turunculuğu ortaya çıkar mı?