Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı nasıl tek renk yapabilirm....

AyShE GuL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
158
Yer
Kayseri
kızlr saçımda üç renk var...koyu kumral saçımı 9.0 la boyadıktan sonra resimdeki gibi oldu..diplerimde çıktı 2 3 cm kadar...ön taraflarında da sarı balyajlar var..resimdede görünüyor biraz balyajlar ve kendi saç rengim...açık kumral yapmak istiyorum saçımı yada açık kızılsız bir renk de olabilir ama saçımdaki renk farklılıklarını gidermesi lazım...önerebileceğiniz bir boya var mı kendim yapıcm kuaförlere güvenemiyorm çünkü...

Son düzenleme:
sacın ne renk su an çift renk mi koyu mu anlamadık ki ne istiyosun renk olarak

Saçı 3 renkmiş.Tek renk nasıl olur diyor?Ben bilmiyorum:/

canım biraz koyulaştırmadan tek renk yapamazsın bence..yani kumral ya da koyu kumralla tek renk olabilir..ama koyu olur tabi

bencede kkoyu kumrala boya önce kapansın sonra acarsın

ah ahh tek renk hayaller gelecek yllara kaldı bene..:( napsam olmadı kuaförde bşe yapamadı

bugün açık küllü bi renk aldım içine mavi katıp boyayacm ...olmazsa koyu kumrala boyarım artık ümidim kalmadı ztn tek renge..cvplar için teşekkr edrm kızlr...yerimseniben

bugün açık küllü bi renk aldım içine mavi katıp boyayacm ...olmazsa koyu kumrala boyarım artık ümidim kalmadı ztn tek renge..cvplar için teşekkr edrm kızlr...yerimseniben

mavi mi katacaksınnnn.. süprizzzzz
nası bir renk çıkar ki ortaya tam anlamadım canım ya rengi bozulmasın saçının? sarıyla mavi karışırsa yeşil olur.. aman diyim son kararın mı :))

mavi mi katacaksınnnn.. süprizzzzz
nası bir renk çıkar ki ortaya tam anlamadım canım ya rengi bozulmasın saçının? sarıyla mavi karışırsa yeşil olur.. aman diyim son kararın mı :))

çok az katıcm cnm fındık büyüklüğünde turunculuğu büyük ölçüde azaltıyormuş...küllümango saolsun çok yardmcı oldu bana dün akşam bu tüyoyu da ondn aldm ztn...hatta gri de katmamı söyledi ama o rengi bulamadm maalesef...senağlama

çok az katıcm cnm fındık büyüklüğünde turunculuğu büyük ölçüde azaltıyormuş...küllümango saolsun çok yardmcı oldu bana dün akşam bu tüyoyu da ondn aldm ztn...hatta gri de katmamı söyledi ama o rengi bulamadm maalesef...senağlama

hmm.. anladım canım.. inşallah istediğin gibi bir renk elde edersin, hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz o zaman :)

kzlar boyadm saçımı dediğim gibi gözle görülür biçimde azaldı kızıllıklar bi kaç boyama sonra tam istediğim sonucu alıcm galiba...delikafadulden

Back