• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçımı nasıl şekillendiririm ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

KIMBERLY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2007
218
0
96
Fransa
slm kızlar ...ya benım bi sorunum var gerçi çok buyuk bi sorun değil ama şakkıdı..

kızlar benım saçlarım dalgalı ama ben normalde hep düzleştiririm..yanı hep düz takılanlardanım...arada saçımın dalgalı olmasından yararlanıp köpükle kıvırcık yapıorum banyodn sonra..ama saçlarımın yanları çok katlı olduğu için kısa ...işte kıvırcık yapıncada bu yanları çok kabarıyo,şekle sokamıyorum..napabılrım bana bi akıl verin lütfen canlarım :utangac:

benim saçlarımda haff dalgalı saçlarım seyrekleşince
uçları hafif hafif dönmeye başladı
bende düz takılanlardanım
ama arada dalgalı yapıyorum istediğim gibi olmuyor
ya kıvırcık yada bukle,bukle oluyor
kısa katlarını kalın maşayla yapsan belki o kadar kabarmaz
yada çok fazla kıvırcık yapma hafif şekilli durur tahminimce

benim de saçım dalgalı ve bol katlı.. saçımı kendi dalgasıyla kurutup yüzüme düşen tutamları da düzleştiriyorum.. yani kahkülüm, yanağıma değen kısımlar fln.. aralardan da bikaç tutam alıp dümdüz yapıyorum.. değişik bi model oluyo sanki çok uğraşılmış gibi.. halbuki düzleştiriciyle 5dakikamı bile almıyo.. dene derim bi yerimseniben

Son düzenleme:
benim de saçım dalgalı ve bol katlı.. saçımı kendi dalgasıyla kurutup yüzüme düşen tutamları da düzleştiriyorum.. yani kahkülüm, yanağıma değen kısımlar fln.. aralardan da bikaç tutam alıp dümdüz yapıyorum.. değişik bi model oluyo sanki çok uğraşılmış gibi.. halbuki düzleştiriciyle 5dakikamı bile almıyo.. dene derim bi yerimseniben

DENİCEM CANIM benım çok saol Şeniz

Back