• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı nasıl koyu küllü kumral yaparım

akasyapapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
613
158
73
ŞİMDİ benim saçlarım koyu kakao rengi koyu kestanenin aynısı omuz hizasında gür ve düz bu saçı nasıl koyu küllü kumral yapabilirim açıcı kullanmak istemiyorum şimdiden teşekkürler KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN K.K ÜYELERİ SEVGİLER.

ŞİMDİ benim saçlarım koyu kakao rengi koyu kestanenin aynısı omuz hizasında gür ve düz bu saçı nasıl koyu küllü kumral yapabilirim açıcı kullanmak istemiyorum şimdiden teşekkürler KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN K.K ÜYELERİ SEVGİLER.

canım benimde saçlarım koyu kakao rengiydi.gerçekten koyu bi renk.bi de palette akmak bilmiyor pek... kızılımı kapatan tek renkti.ama sonra naptıysam dönemedim açık renge.en sonunda toptancıdan mavi açıcı ve oksidan aldım.saçlarımı açtım... şuan karamel bayaa açıldı hemde.açmadan küllü kumrala dönmek zor... ve unutma boya boyayı açmaz...

çok sağolun doru söylüyosunuz. bu saç ancak açıcıyla açılır aslında beğendim yakıştı yakışması hemen her saç rengini taşıyabiliyorum ama siyaha yakın ve kızıl saçları nedense çok cazibeli buluyorum ben daha masum tatlı renk saçları seviyorum.

kızlar koyu kakao saçımın üstüne sarartıcı açıcıyı hafifçe üzerine sürsem kumral gibi olurmu? sizce ben bu kumral rengine fena halde taktım elde edemessem çıldırıcam çok merak ediyorum nasıl olcanı koyu küllü kumralııııııın

canım ben emblaze ile açmıştım küçük kutularda satılıyor ben 2 kutu kullanmıştım çok güzel olmuştu rengi palette blond ile açamamıştım hatta sadece dipleri açılmıştı o yüzden onu önermiyorum sana

kumralmı oldu karemel veya sarı renkler oluşmasın istiyorum böyle hazal kaya veya pelin karahanın dizideki saç rengi gibi olmasını istiyorum.

sağolun arkdaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler. bu arada benim durumumda olanlar varsa bu konu üzerinden bu sayfada mesajlaşabilirler. farklı yerlerde farklı konular birbirine karışıyor.buna bende dahilim o yüzden benzer konuları aynı sayfadan yürütelim bende öyle yapıcam hepinize tekrar teşekkürler iyi akşamlar

Back