• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçımı Nasıl Kestirmeliyim?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Melissaoyku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
28
0
36
Bursa
Kızlar! Yardım edin! Saçımı kestirmek istiyorum. Ama uzun zamandır karar veremedim. Nasıl bir model kestirmeliyim. Saçlarım açık kahverengi ve dalgalı... Sizce bana hangi model yakışır???

tabıkı kendı tercıhın ama ınankı kestırdıkten sonra dıceksın uzun sacla bu zamana kadar bosu bosuna ugrasıyormusum dıceksın.bence eger calısıyorsan hızlı sekılde hazırlanıp cıkman falan gerekıyorsa kısa sac vazgecılmez.

Aslında o kadar kısa kestirmek istemiyorum.

Kısa istemiyorsan canım V saç kesimi yaptırabilirsin bence çok şık duruyor.

Önlerden arkalara doğru uzucak. Ve bu modele .apraz kahkül kestirebilirsin çok hoş duruyor. Ama çok kısa kestirme derim...

de43.jpg

21494014.jpg

aliciakeyss.jpg

uzun-sac-kesim-modelleri-2011-1.jpg

images

001.jpg

Bir kaçta farklı modle koydum canım belki işine yarar..

tabıkı kendı tercıhın ama ınankı kestırdıkten sonra dıceksın uzun sacla bu zamana kadar bosu bosuna ugrasıyormusum dıceksın.bence eger calısıyorsan hızlı sekılde hazırlanıp cıkman falan gerekıyorsa kısa sac vazgecılmez.

Sarıezel senin kısa saç fetişin falan mı var? Kız iki kere kısa istemiyorum yazmış dikkatimi çekiyor her kestirecem diyene kısa kısa diye yapışıyon hüsnü mübarek gibi.

Back