saçlarınızı açtırmadan istediğiniz rengi elde etmeniz çok zor tabii açtırmanız gerekiyor. ben çikolata kahvesi saçımı oriel ile açtığımda sapsarı bir renk elde etmiştim, palette açıcıyı hiç denemedim bilmiyorum. her açma işlemi yıpratır diye bir kural yok eğer saçlarınız sağlıklıysa ve bilen biri yapıyorsa bu açma işlemini saçlarınız yanmaz
Palette açıcı da oryal farklı bir şey değil yani
Doğru yapılmadığında ve saç daha önce çok işlem görmüş olduğu için sağlıksızsa oryal perhidrol amonyaksız açıcı doğal açıcı vs vs farketmez hepsi yakar saçı
Dipleri gelmiş saçı açmak için açıcı uçlardan başlanarak sürülür bekletilir yıkanmasından son 5-10 dk önce (doğal saç renginin koyuluğuna ve elde edilmek istenen rengin açıklığına bağlı bu süre) diplere sürülür
teniniz beyazsa bakır tonları çok hoş olur. ben hep evde kendim açtım rengini; tabi yanmalar yıpranmalar oldu zaman zaman ama kuaför yaksaydı daha fazla üzülürdümben de evde yapamam aslında her yer ayrı renk olur ama kuaförden de korkuyorum birazcık. gına geldi bu koyu renkten, tenim beyaz filan şöyle bakır renkler iyi olur ama cesaret edemiyorum :26: benim saçlarım ince telli... palette açıcı alsam kuaföre götürsem olur mu öyle acaba? :26:
teniniz beyazsa bakır tonları çok hoş olur. ben hep evde kendim açtım rengini; tabi yanmalar yıpranmalar oldu zaman zaman ama kuaför yaksaydı daha fazla üzülürdüm
çok teşekkürler, saçım öyle çok fazla işlem görmedi yani işte koyu kahveye boyuyordum 2 yıldır filan :26: röfle, açıcı vs hiç olmadı şimdiye kadar. kuaföre gittiğimde özellikle belirtmem ya da sormam gereken bir şey var mı peki, hangi açıcıyı kullandıkları vs?
ne kadar yandığına bağlı ben çok fazla işlem üstüste uyguladım. hafif yıpranmaları güzel bir bakımla tekrar eski sağlığına kavuşturabiliyorsun ama yanmış saça yapacak birşey yok . benim saçlarım belime kadardı ve siyah boyaydı, bakır yapmak istiyordum, bir iki açma işlemi başarısız oldu fakat hiç yıpranma olmadı bende saçımı küt kestirdim ve iki açma işlemi daha uyguladım turuncumsu bir renk oldu . bakırdan ümidimi kesip çikolata kahvesine boyadım ama aklım hep bakırdaydı ve bir süre sonra tekrar açma işlemi uyguladım ve saçım sapsarı oldu . ve en nihayetinde şuan saçım bakır kahveyanınca çok mu kötü oluyor dışarı çıkılamayacak kadar? :26: ay çok korkuyorumsen evde nasıl boyadın, uzun mu saçların? hani hepsine aynı anda sürmek gerekir gibi geliyor :26: bir de diyelim ki diplere değdirmeden açtım diğer kısımlarını, sonra üstüne boyadığım bakır tutar mı hemen :26:
Aman sakın evde açma. Ben geçen yıl koleston röfle setiyle siyah saçımı açtım ve saçımın bir çoğunu kaybettim tekrar siyaha boyadım ve uçları lastik gibi oldu. Her banyoda 200 tele yakın saç kaybettim ve kuruyken dökülenler cabası. yaktım yani saçımı. bu yılda yakacaktım neredeyse ama son çare kuaföre gittim saçlarım çok azdı ve uçları lastik gibiydi çünkü boş durmayıp 1 hafta önce açmaya çalıştım platin renkle. ve tekrar siyah yaptım. dün gittim kuaföre anlattım. hiçbir şey demedi oturdum karşısına saçımı bir güzel açtı bakır bir renge kadar sonra üzerine süper bir renk yaptı bakır karamel gibi ve bütün hasarlı saçları kesti. zaten çok uzun değildi çıt çıt kullanıyorum. hepsini aldırdım ve bugünde maskemi yaptım saçlarım yumuşacık ve eski sağlığına döndü. sakın korkma kuaföre git iyi birine. ben mahalle kuaförüne gittim ve çok memnun kaldım. ve o dökülen saçlarımın yerinden fışkırmış saçlar çok memnunum. sinemaki, turp ve sarımsağa borçluyum :)
ne kadar yandığına bağlı ben çok fazla işlem üstüste uyguladım. hafif yıpranmaları güzel bir bakımla tekrar eski sağlığına kavuşturabiliyorsun ama yanmış saça yapacak birşey yok . benim saçlarım belime kadardı ve siyah boyaydı, bakır yapmak istiyordum, bir iki açma işlemi başarısız oldu fakat hiç yıpranma olmadı bende saçımı küt kestirdim ve iki açma işlemi daha uyguladım turuncumsu bir renk oldu . bakırdan ümidimi kesip çikolata kahvesine boyadım ama aklım hep bakırdaydı ve bir süre sonra tekrar açma işlemi uyguladım ve saçım sapsarı oldu . ve en nihayetinde şuan saçım bakır kahvebiraz yanma oldu ama kendi bakım kürüm var onunla bakım yapıyorum çok kötü bir durumda değil. sen iyi bilen bir kuaföre yaptırırsan en az hasarla kurtulabilirsin çünkü evde yakabilirsin daha önce hiç açmamışsın sanırım bu işi bilen biri yapması gerekiyor yoksa sonu kötü. ayrıca hızlı sürmek gerekiyor süre farkı olacağı için saçın heryerinde açılmalar aynı ton olmayabilir . açtığın rengin tonuna bağlı ama sarı yada turuncu tonlarında açılacaktır muhtemelen ve bakır kesinlikle tutar
iyi araştır ve iyi düşün. dene bakalım denemeden bilemezsin hem içinde kalmasınçok sağol canım ya valla iyi fikirler aldım :) evet ben asla kendim yapamam bu işi, buradaki kuaföre güveniyorum aslında, saçlarımı emo gibi kesmişti başka bi yersonra bunlar düzeltti. ben yarın gidip bir sorayım olur mu olmaz mı vs... bakır istiyorum inşallah olur ve yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?