Canım sendemı balyaj ıstıyosun kendı sacın kumralsa hıc bekleme hemen yaptır derım
Super olur super keske benım sacımda kumral olsaydı gercı benım kendı sac rengımde cok hos ama sıyaha boyayarak hata ettım baya:
bide kuaför güvenemiyorum =) inana bana çocuklugumdan beri şaçım boya annem hep boyardı 5 yaşından beri düşünebiliyomsn
kendi şaç rengimi bile bilmiyodum en son 2 sene önce artık vazgeçtm boyatmaktan şimdi de şaçım gögüsme kadar ama işte bu yüzden korkyrm =))
seneler sonra kavuştum
canım sacın kumralsa kotu olma ıhtımalın pek yok ıyı bır koafor bul ne ıstedıgını ve hassasiyetini anlat
ben siyatan dönmüştüm sarıya önce acık karamel yapıldı boya silmeişlemi vs 1 ay sonra balyajlar atıldı ama belime kadar olan gür saçlarım kedı kuyrugu gıbı kaldı elimde eridi 5 ay falan güzel bakım yaptım hiç ısı degdırmedım kestırdım omuzlarımda ımdı cok toparladılar ama bu seferde sarıdansıkılıp koyuya döndum:d canım ıstıosa yaptır yıprancak bu belli bişey rengıde tutar bıraz kestırısın bakım falan uğraşırım dıosan cok ıstıosan yaptır bence nıye tutmasınkı sıyahtan döndum fındık kabugundan mı donulmckkk :))))
how to have hair like jessica alba (celebrity hairstyles)
çok güzel oluyo bak video gölge yapıo ama böyle yaptır bence
evet canım cok hos gercekten ama ben krepe balyaj ıstıyorum
ciddi ciddi düşünüyorum bide yıllarca şaçı boyu boyu koyulaşıyo mu? öyle diyolar dogru mu acaba video'da izledin mi harika =)bi şaç rengi
canım sacın koyulascagını sanmam dıpten orjınalı cıkar.evet ızledım zemını harıka kullu kumral ıstedıgım ama becerılemeyen bır sac rengı
krepe balyaj kötü olur bence ya çok ne biliyim benim fikirim =) sık sıkk gölge de yaptırabilirsin mesela yogun istersen
beceren var işte=) bizim türklerde iş yok
canım vardırda bana denk gelmedı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?