Saç Rengi ve Saç Boyama sacımı kumrala boyayıp balyaj attırmak istiyorum sizce olurmu arkadaşlar?

27yasemin

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2011
3.259
162
373
merhaba arkadaşlar ben 1 sene once koyu kestane olan saçımı sıyaha boyadım altan rofleler akınca ustuste koyu kestaneye boyadım 1sene sonra sıkıldım balyaj yaptırmak ıstıyorum kuafore gıttıgımde olmaz dedı sıyah sacın ustune balyaj atılmaz dedı hatta bır deneme yaptı ve hakıkatten turumcumsu bır sarı oldu ucunun dıpının tonu farklıydı.AMA BENİM CANIM NASIL BALYAJ CEKIYOR ANLATAMAM GENE BASKA BIR KUAFORE GITTIM EL ELDEN USTUNDUR DEDIM BOYA AKITIPTA YAPTIRMAYI DUSUNUYORDUM KUAFOR SACINI ACIP UZERINE KUMRAL BOYARSAK OLUR BAYYAJ DEDI BENDE GUVENDIM SACIN ACTI KULLU KUMRAL ISTEMISTIM BOYADI FAKAT KUMRALLA ALAKASIZ BIR RENK CIKTI ORTAYA TURUMCUMSU BAKIRIMSI DALGA DALGA BIR RENK UCU KOYU DIBI ACIK SINIR OLDUM ERTESIGUN KAYIN PEDERIME KOYUKAHVE ACIK KAHVE ORTA KAHVEYE BOYATTIM SACIM UZUNDU CUNKU BIDE GUR 4 BOYA ANCA YETMISTI BIR HAFTA ONCE KESTIRDIM.SACIM SUAN FINDIK KABUGU RENGINDE BEN KOYU KUMRALA BOYATIP BALYAJ ATTIRMAK ISTIYORUM SIZCE BU DURUMDA KOYU KUMRAL VE UZERINE BALYAJ OLURMU YAPTIRAN VARMI ILLA ACTIRMAM MI GEREK ACTIRMAM BIDAHA GUZELIM SACIM YIPRANDI COK BIDE 100LIRA VERMISTIM BISEYEDE BENZETEMEDI ZATEN KUAFOR BOZUNTUSU OGUN ZATEN BIYERE YETISMEK ICIN ACELEYE GETIRDI

Son düzenleme:
işte bunu bende istiyorum ama kararsızım benim orjinal şaç rengim kumral ne açık nede koyu çok kararsız kaldım =)))) banada yardımcı olunn

Canım sendemı balyaj ıstıyosun kendı sacın kumralsa hıc bekleme hemen yaptır derım

Canım sendemı balyaj ıstıyosun kendı sacın kumralsa hıc bekleme hemen yaptır derım

evet ama asılında gölge yaptırmak istiyorum ışıltı verir çok güzel ama şaç rengmden biraz şüpheliyim ne açık nede koyu sarı gölge nasıl gider bilemiyorum ya kötü olursa ilk defa kendi şaç rengmi uzattım korkuyorum

Super olur super keske benım sacımda kumral olsaydı gercı benım kendı sac rengımde cok hos ama sıyaha boyayarak hata ettım baya :

ben siyatan dönmüştüm sarıya önce acık karamel yapıldı boya silmeişlemi vs 1 ay sonra balyajlar atıldı ama belime kadar olan gür saçlarım kedı kuyrugu gıbı kaldı elimde eridi 5 ay falan güzel bakım yaptım hiç ısı degdırmedım kestırdım omuzlarımda ımdı cok toparladılar ama bu seferde sarıdansıkılıp koyuya döndum canım ıstıosa yaptır yıprancak bu belli bişey rengıde tutar bıraz kestırısın bakım falan uğraşırım dıosan cok ıstıosan yaptır bence nıye tutmasınkı sıyahtan döndum fındık kabugundan mı donulmckkk :))))

Super olur super keske benım sacımda kumral olsaydı gercı benım kendı sac rengımde cok hos ama sıyaha boyayarak hata ettım baya :

bide kuaför güvenemiyorum =) inana bana çocuklugumdan beri şaçım boya annem hep boyardı 5 yaşından beri düşünebiliyomsn
kendi şaç rengimi bile bilmiyodum en son 2 sene önce artık vazgeçtm boyatmaktan şimdi de şaçım gögüsme kadar ama işte bu yüzden korkyrm =))
seneler sonra kavuştum

canım sacın kumralsa kotu olma ıhtımalın pek yok ıyı bır koafor bul ne ıstedıgını ve hassasiyetini anlat

canım ben tekrar actırmadan kumral tutarmı dıye merak edıyorum actırmıcam bıdaha yanı acaba fındık kabugunun uzerıne kumral tutarmı ay zaten guzelım saclarımı kestırmek zorunda kaldım actırma yuzunden bıdahada allah korusun cok yıpranıyo kı benım saclarım cok saglıklıydı:84:

ciddi ciddi düşünüyorum bide yıllarca şaçı boyu boyu koyulaşıyo mu? öyle diyolar dogru mu acaba video'da izledin mi harika =)bi şaç rengi

canım sacın koyulascagını sanmam dıpten orjınalı cıkar.evet ızledım zemını harıka kullu kumral ıstedıgım ama becerılemeyen bır sac rengı

krepe balyaj kötü olur bence ya çok ne biliyim benim fikirim =) sık sıkk gölge de yaptırabilirsin mesela yogun istersen

canım kendı sac rengım acık olsa kumral falan olsa golge dusunurdum ama daha onceden rofle cok yaptırdım cok yakısıyor aralarda golge bellı belırsız olur roflede ıstemıyorum sık sık boya gıbı durmasın dıye balyaj ıstıyorum bu sefer netten krepe balyaj vıdeolarına bak fıkrın degısır bence

canım vardırda bana denk gelmedı heralde

Benim saçlarım şu an öyle ve kendi orjinal kumral saçımın üstüne balyaj attırmama rağmen ve tatilinde etkisiyle müthiş derecede yıprandı saçlarım.Kestirmeye de kıyamıyorum çok uzun saçlarım.Bence gölge attır hem çok daha doğal durur.Röfle balyaj gibi işlemler insanı olduğundan olgun gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…