Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı kumral doreye boyadım sonuç : Nazlı Tolga'nın saç rengi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fagi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fagi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
18
0
36
Uşak
arkadaşlar saçım açık kumraldı uçlarım o renge boyandıkça platine dönmüştü bu durumdan çok skıldım ve dün loreal'in kumral dore saç rengini aldım bugn boyadım sonuççç muhteşem :) aynı fox ana haberi sunan nazlı tolganın saç renginin aynısı oldu :) uçlrım platin rengi olduğu için onunki gibi diplerden uçlra dopru hafif ton açıklığı oldu :) sonç çok gzll.... herkese tavsiye ederim :21:

çok iyi ya resim koyabilir misin bende o renk istiyorum

güle güle kullan tatlım o renk çok güzel bende saçımı boyamayı düşünüyorum ama bnm diplerim geldi 4 cm kadar koyu kumral diğer kısımlarda karamel renkli bana olur mu acaba tabiki aynısını tutturamam ama hoş bi renk elde edebilir miyim tatlım :3:

tşk edrm cnm :) bence denederim bu rengi hoş bi renk kutunun üstndeki gibi değl rengi hoş bir kahve:)
resm koymayı blmiorum yeniym sitede

kumral dore o rengi kesinlikle vermez deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum yanlış bilgilendirmeyelim insanları lütfen ayrıca iddalı konuşmak yerine resim koyun değerlendirmeyi biz yapalım...:51:

• Beğen
Reactions: lar
kimseye yanlış bilgi vermiyorum cnm.. saç rengm önceden syhtı ve açdırdım sonra kollestn açık kmurala boydım 1 yıl boynca ve saçım platin rengine döndü. bunda da bi yanlışlık yok. bugnde kumal doreye boyadım o renk oldu herkesin saç rengi boyanın renk tutuşu ayrıdır cnm.. foto çekldiğimde koyrm ozmn sende görür şaşırısn tamam mı tatlım burda yaln yanlş şeyler sölemiorz denilnlere saygılı olman gerekli... ben yalanı sevmem benide yalancılıkla suçlayamazsn haddini bil ilk önce

foto koysanız güzel olur ama,sözle anlaşılmıyor karışık renkler:)

Son düzenleme:
fagi flashlı ve normal olarak fotograf koyabilirmisin
nazlı tolganın sacı koyu küllü sarı ama?

kimseye yanlış bilgi vermiyorum cnm.. saç rengm önceden syhtı ve açdırdım sonra kollestn açık kmurala boydım 1 yıl boynca ve saçım platin rengine döndü. bunda da bi yanlışlık yok. bugnde kumal doreye boyadım o renk oldu herkesin saç rengi boyanın renk tutuşu ayrıdır cnm.. foto çekldiğimde koyrm ozmn sende görür şaşırısn tamam mı tatlım burda yaln yanlş şeyler sölemiorz denilnlere saygılı olman gerekli... ben yalanı sevmem benide yalancılıkla suçlayamazsn haddini bil ilk önce

resmini koy da şaşırayım o zaman :37: haddimi bildirecek en son kişi bile olamazsın dikkatli konuş ayrıca ben yalan söylüyorsun demedim ki resmini koy değerlendirmeyi biz yaparız bakalım nazlı tolganın tonu mu değil mi renkler konusunda az da olsa bilgim var pilatinin üzerine de boyasan kumral doreyle o renk olmaz ama yok iddalıyım diyorsan fotonu koy bi zahmet cnm sürekli yazıyosun ama foto yok bu da beni haklı çıkarıyor ztn...

kumral dore o rengi kesinlikle vermez deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum yanlış bilgilendirmeyelim insanları lütfen ayrıca iddalı konuşmak yerine resim koyun değerlendirmeyi biz yapalım...:51:

Nazlı Tolganın saçında dorelik yok evet ama arkadaşımız platinin üzerine boyadığından o dorelik nötralize olmuş ve ortaya küllü bir açık kumral çıkmış.saçın zemin rengi de çok önemli, kahverengi bir saçı kumral doreye boyarsanız tabiki o renk çıkmaz.

Back
X