Saç Rengi ve Saç Boyama Sacimi kullu renge boyasam mi ? (resimli)

angelche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
57
2
48
Bulgaristan
Selam kizlarrrrr :) Bu foruma yeni uye oldum ve cok beyeniyorum.Cogu arkadaslara yardimci olmusunuz ve bende fikrinizi almak istiyorum.Saclarimi kullu renginde boyamak istiyorum ama yakisir mi bilmiyorum.Benim kendi saclarim koyu kestane ve 2 seneden beri ( gecen seneye kadar ) siyaha boyuyordum.Sonra saclarimi acmaya karar verdim ve sac acici boyalarla bi kac defa boyadim ama acaip bi renk oldu tabi :)) sonra koyu renge boyayip rofle yaptirdim yani sizin anlayacaginiz sacimi bayagi yiprattim ve sonuc asardaki resimlerde.Bu sac rengim hosuma gitmiyor acaba kullu renge boyasam yakisir mi ? Nasil marka boyalar onerirsiniz ?

Bu renk istiyorum

Eki Görüntüle 392334

sol alttaki resmi kuaförüme götürerek bu rengi istiyorum demiştim saçlarım sarıydı..aynısını yapmıştı sağolsun ama bir hafta sonra yeşermeye başlamıştı maalesef...

Bende ondan korkuyorum iste ya yeserirse diye ama cokta beyeniyorum bu rengi.

Bu rengin boya numarasi kac bilen var mi ?

canım o saç muhtemelen kızın gerçek saç rengi tam öyle yapmak mümkün olmuyor
normalde o saç küllü kumral gibi

Ayy kizlarr su renklere bakarmisiniz yahuuu.... bayidim ben :122:

Acaba 9.13 ve 8.1 sac renklerini mi karistirsam yoksa 8.1 ve 9.1 mi karistirsam . offf kafam karisti.Bide yakisacak mi orasida var ama deneyecegim kararliyim.

Son düzenleme:
ya arada külsüz yada karıştırarak kullanırsanız belki iyi olur ama bazı markaların küllü boyaları bile turunculuk yapabiliyor ben loreal kumral 7 kullandım uzun süre külsüz olmasına rağmen sarıya yakın sarı yansımalı bir renk veriyor küllüymiş gibi koyuda değil diplerde uçlarda renk farkıda yapmıyor kapatması güzel ama ben pek sevmedim yani renk güzelde bana yakışmadı insanı soluk gösteriyor arkadaşların eklediği bazı resimlere benziyor bir bakın isterseniz ama kesinlikle turunculuk kızıllık kapamada çok iyi eğer beyenirseniz istediğiniz renk oluncada 8.0- 8 gibi koyu sarılara geçebilir yada karıştırarak kullanırsınız özellikle dip saçlardaki renk farkını önlemek için sarımsı kumral güzel olabilir ayrıca sizin saç renginizde çok güzelmiş tabi önemli olan sizin beyenmeniz

Eklentiler

• $Resim%20062.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 200
  • $HCo14_11.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 143
Son düzenleme:

Fikirlerin icin cok tesekkurler arkadasim bende oyle yapmayi dusunuyorum yani karistiricam bakalim ne cikacak ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…