- 26 Mayıs 2014
- 198
- 86
- Konu Sahibi Lilith-Sama
Arkadaşlar ilk 4 aydır saçımı boyamıyordum siyah boyalı saçım kahverengiye dönmüştü sonra 6.0 ateş kızılı neva color 6.20 orkide moru karıştırıp magenta rengi elde etmeye çalıştım tabi saçımdan aktı fakat diplerim kendi saç rengim olduğundan kaynaklı kızıllar baya bi oturmuştu 1 aya yakın bir süre sonra yani 1-2 gün önce palette altın parıltılı toffe boyadım. Çok zor karar verdiğim için malesef numaralarındaki renklere bakmaya unuttum gittim paketteki görüntüye aldandım yansımalar aslında kızıl akaju yansımaları olarak gözüküyor ama internette sonuç alanlarda güzel renkler çıkıyordu e haliyle boyayıncada boya esnasında diplerimdeki pembe renkli kızıllarda boyayı sürmemle birlikte fırçaya çıkmaya başladı rengi 1 ay beklediğim içinde kendi diplerim gelmişti kendi dimlerim 1 cm kadardı oralar bakırımsı sarımsı birşeyler oldu üstleri kızıl oldu geri kalan saç rengimde kahvemsi değişik minik yansımalar oldu ama ışığa tutunca kızılımsı yansımalar gördüm bende hiç beklemediğim sonuç ve numarası 7.65 kumral.kızıl,akaju gibi gittiği için yansıması kafam karıştı birde loreal için daha iyi olduğu ve kıvamı daha fazla olduğu söyleniliyor.Maliyetleri aslında pahalıya geliyor loreal ve palette biri 20 ye birinide 16 dan aşağıya indiirmlerde buluyorum neredeyse kafamada 3 kutu gittiği için kuaför parası bile çıkıyor kuaförde boyatmak istemiyorum güvenemiyorum evde boyamak istiyorum kısacası 7.1 loreal boyamayı düşündüm küllü kızılı kapatır dedikleri için bir o konuda ümitlendim birde mavi renkli bir boya varmış nohut tanesi kadar koyuluyormuş kızılı nötrleştiriyormuş diyorlar ama tam olarak anlayamadım.Önerdiğiniz bir boya markası var mı ? yada nasıl yapabilirim çok açık bir kumral istemiyorum 7.1 tarzında ve kesinlikle küllü istiyorum birde şimdi daha öncelerde benim saçım yıpranmıştı palette kullandım 7.65 bidakine loreal 7.1 kullanırsam renk değişikliğinden kaynaklı yıpranma olur mu ? aslında ana renk 7 yani kumral olduğu için ben pek olmaz diye düşünüyorum ama siz nedersiniz
Kızıl pişmanlıktır..Acil yardım edin bana kızlarr
Kızıl pişmanlıktır..Acil yardım edin bana kızlarr