• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı koyu sarıya boyadım tutmadı yardım!!!

mihrimah88

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
32
0
16
Manisa
Arkadaşlar, benim kendi saçım kumral uçlarında röfle vardı hepsi aynı renk olsun istedim. Voila 8.0 koyu sarı ile boyadım hafif turunculuk oldu şimdi yıkadıkça karamele dönüyor :( yani röfleli kısımlar tuttu ama dipleri kendi saçım tutmadı. acaba tekrar aynı renge boyasam tutar mı çok mu yıpranır? ya da önce rengi açmam mı gerek?

turuncu olmasını istemiyorsanız ve açılmasını istiyorsanız bu sefer küllü sarıya (9.1) boyayın. voila ile boyamayın bence pek kaliteli gibi gelmiyor bana, benim saçımı dökmüştü tomar tomar ve renk de tutmamıştı...

saçımı tekrar küllü sarıyla boyadım hiçbir değişiklik olmadı. karamel-turuncu tonlarında birşey çıktı ortaya. acaba küllü kumrala dönsem tutar mı yada nasıl yapabilirim sarıdan vazgeçtim kumral olsun yeter! yardımlarınızı bekliyorum...

Olur tabiki kumral daha iyi olacaktır şuanki rengin üzerine :32:
bal köpüğünü yada açık kumralı önerebilirim sana :nazar:

Olur tabiki kumral daha iyi olacaktır şuanki rengin üzerine :32:
bal köpüğünü yada açık kumralı önerebilirim sana :nazar:

hmm yani bunun üzerine kumral tutar diyorsun. lorealin açık küllü kumralını deniycem bikaç kere daha yıkayayım diye bekliyorum. bakalım neler olacak inş tutsun artık üst üste boyamaktan mahvoldu saçım :((( sağol canım...

hmm yani bunun üzerine kumral tutar diyorsun. lorealin açık küllü kumralını deniycem bikaç kere daha yıkayayım diye bekliyorum. bakalım neler olacak inş tutsun artık üst üste boyamaktan mahvoldu saçım :((( sağol canım...

Canım loreal 01 çok çok açık sarı dene. kesin sonuc alabilirsin. ama uçlarına sürmemek şartıyla. Emin oll eşit olucaktırr

biraz zaman geçsin çümkü saçlarım çok yıpranıcak sonra ya kumrala dönerim ya da dediğin çok açık sarıyı deniycem kararsızım :(((

$saç.jpg $saç.jpg $saç.jpg

kızlar bu saç ne renk ve hangi boyayla elde ederim yardım!!!

Back