Saçımı kötü boyadın!!!

çok ilğinç akrabalarınız varmış akıl sağlığınıza dikkat edin:110:

Ay iyi ki cesaret gösterip boyamayı bırakmışın tebrik ettim :) bütün laflarına rağmen bir de boyasaydın ve beğenmeseydi çenesiyle ömrünü çürütürdü valla :)

Bildiğin manyak:KK57:

ne ağzı bozukmuş öyle selam bile verilmez böylesine

sen onun uşağı mısın?

yaptığı muameleye bak

boyamayı kabul ettiniz, yeltendiniz bunları diyor, kabul etmeseydiniz de diyecek bir şey bulurdu kesin.

ben zaten akrabalık adı altında gelişen çoğu şeyi benimseyemiyorum ya.. ya da benm akrabalarım yüzünden oluyor bu.. ne bileyim samimiyetsiz ilişkiler... uzak durmak lazım sanırım

Kızlar kızlar...
Ben kısa sure kuaför kursununa gittim. Saçımı kendim boyar kendim keserim. Farklı çeşitli modeller yaparım. Sadece kendimin değil annemin kardeslerimin akrabaların saçlarını da keser boyarım. Hatta ombre bile yaptım 3 kez.
Kuzenim de geldi bana dedi ki geçen aylarda saçımı boyar misin boya alsam . Bende olur dedim . Birkaç kez mesaj attı boyar misin diye hep tamam dedim. Kaç kez hangi boya aliyim dedi fikir verdim . Ben demedim yanı boyayim diye.
Dün aradı boya aldım boya saçımı yarın diye tamam dedim gittim evlerine. Ev kalabalık teyzemler anneannemlere falan. Her neyse biz geçtik banyoya boyayacagim saçını ayır dedim bu başladı "onu sen yapacan ben mi yapacam" demeye . Tamam dedim ayirdim ince ince . Bu tepeden başla dedi . dur dedim alttan başlıyor bi her yere degsin boya ince işi yapicam. " Benim sacim öyle yap dedim " dedi. Sonra bunun gibi bir suru şey dedi.. Dedim ki aklımı karıştırma hep öyle yapıyorum ben.
"S.kerim senin yapacağın işi hele bi kötü yap ağzına s.carım " dedi o_O
Elimdeki tarağı firlattim eldivenleri attım içeri girdim herkes toplandı tabi başımıza . "yarım biracaksan niye oturttun beni önüne kuaföre giderdim salaklik bende" diye iyice bagirmaya basladi . bende gitseydin ben çok mu merakliyim senin kepekli kafana dedim. Sonra bu ağlamaya basladi. Kufrediyor o arada . Teyzem aldı bunu boyadı o arada teyzeme cikisti bide kötü yapıyorsun
Sınır oldum sinirr..
Allah aşkına haksız miyim ya...
yazık ki kuzeninle ne kadar mesafeliymissin küfüt etmis diye kafasına tarak fırlatmııssın dua et seni dövmemiş bi iyişik yaptın diye seni bas tacımı yapsın madem cok ısrar etti sende boyamamam deseydin allah allh kız seni zorla cagırmadı ya ayrıca sac allatn degil üstten baslanır cnm

Kızlar kızlar...
Ben kısa sure kuaför kursununa gittim. Saçımı kendim boyar kendim keserim. Farklı çeşitli modeller yaparım. Sadece kendimin değil annemin kardeslerimin akrabaların saçlarını da keser boyarım. Hatta ombre bile yaptım 3 kez.
Kuzenim de geldi bana dedi ki geçen aylarda saçımı boyar misin boya alsam . Bende olur dedim . Birkaç kez mesaj attı boyar misin diye hep tamam dedim. Kaç kez hangi boya aliyim dedi fikir verdim . Ben demedim yanı boyayim diye.
Dün aradı boya aldım boya saçımı yarın diye tamam dedim gittim evlerine. Ev kalabalık teyzemler anneannemlere falan. Her neyse biz geçtik banyoya boyayacagim saçını ayır dedim bu başladı "onu sen yapacan ben mi yapacam" demeye . Tamam dedim ayirdim ince ince . Bu tepeden başla dedi . dur dedim alttan başlıyor bi her yere degsin boya ince işi yapicam. " Benim sacim öyle yap dedim " dedi. Sonra bunun gibi bir suru şey dedi.. Dedim ki aklımı karıştırma hep öyle yapıyorum ben.
"S.kerim senin yapacağın işi hele bi kötü yap ağzına s.carım " dedi o_O
Elimdeki tarağı firlattim eldivenleri attım içeri girdim herkes toplandı tabi başımıza . "yarım biracaksan niye oturttun beni önüne kuaföre giderdim salaklik bende" diye iyice bagirmaya basladi . bende gitseydin ben çok mu merakliyim senin kepekli kafana dedim. Sonra bu ağlamaya basladi. Kufrediyor o arada . Teyzem aldı bunu boyadı o arada teyzeme cikisti bide kötü yapıyorsun
Sınır oldum sinirr..
Allah aşkına haksız miyim ya...
aynı kuzen mi bu kuzum çatlak bu

yazık ki kuzeninle ne kadar mesafeliymissin küfüt etmis diye kafasına tarak fırlatmııssın dua et seni dövmemiş bi iyişik yaptın diye seni bas tacımı yapsın madem cok ısrar etti sende boyamamam deseydin allah allh kız seni zorla cagırmadı ya ayrıca sac allatn degil üstten baslanır cnm

eğer saç boyalı ise yada saç daha açık bi renge boyanacaksa saç boyamaya alttan başlanır çünkü üstler daha çabuk açılır
yanıldın limoncu

Özür dilerim komik bi tartışma olmuş. Ben biraz güldüm izninle :)
Ben de bazen ablamın saçlarını boyuyorum.
Saçlarını ayırdığım ince saplı bi tarak var.
"Sesini çıkarırsan bıngıldağına saplarım" diyorum.

ben olsam maymuna çevirirdim onu hazır elimin altındayken, iyi dayanmışsın..
Sizin profildeki fotoğraf çocuk güzellik kraliçesi değil mi?
Anam ya Allah en geniş zamanında yaratmış.
Hülya Avşar da küçükken tablo gibiymiş. Yüzünü gözünü örterlermiş.
Pakize Suda öyle diyordu.
Bu gereksiz bilgi de burada kenarda dursun.

X