Saçımı kötü boyadın!!!

bende kendi sacimi kendim boyarim, keserim
cevremdeki bir sürü insaninda sacini kesmisligim/ boyamisligim var. hatta topuz felan bile yapiyorum arkadaslar rica ederse
yiyosa biri itiraz etsin
hem iyilik yapicam hemde küfür yicem, yok öyle bi dünya

Allahhhhhhhhhh! Ben olsam varya o saçları tek tek yolardımmmmm iyi dayanmışsınızzzz!
Siz onun afedersiniz kölesi misiniz ya ne demek o nasıl bir üsluppppp yaaaaa bir de akraba sözde! Bu nasıl kadın yaaaa! Ay okurken delirdim. Tamam şiddet öfke çok kötüdür amaa hakediyor bu tip insanlar!

Saçından tuttuğum gibi vururdum kafasını duvara
Terbiyesiz, daha dogrusu görgüsüz denir boylelerine

Ögrenirsin belki ne ya.
Bildiğim bana yeter kimsenin saçı da elinde kalmadı bugüne kadar ..
Tesekkurlerrrrr
Öğrenirsiniz belki diye yazdım ama bugüne kadar nasıl yaptıysanız o doğru diyorsunuz hala..acaba da olmuyor bi. Ben de bugüne kadar çok kuaföre gittim. Sarı kızıl siyah dore kumral kızıl kahve vs bir sürü renk yaptırdım. Daha alttan yapanı görmedim. Hatta tabanla aynı renk boyanacaksa değişik açmadan renk değiitirilecekse değişik tarzda boyandı. Ama hiç alttan başlanarak boyanmadı. Bı arada hiç işini bilmeyene de gitmedim. Zaten gitsem o kadar değişik renge saçım elimde kalırdı. Bence siz kuzenin tavrına o kadar takmışsınız ki sadece iyilik içim yazılan bir şeyi bile hayli ilginç buluyorsunuz[/QUOTE]

sacını kendı boyayanlar nasıl boyuyor saclarım belımde rengı koyu kumral ben küllüye boyuyorum nasıl yapabılırım kendım?

Tası tarağı kafasına yemediğine şükretsin. Birisi benim için iyilik yapsa ezilip, büzülüyorum yeminle , bu kuzenin neyin kafasını yaşıyo

Ben saçı tepeden toplayıp aşağıdan küçük küçük parçalar alıp boyuyorum canım.
Alttaki saçı iki yanına alıp elimle boyuyorum fırçayla zor geliyor. En sona da güzelce tariyorum oluyor..
sacını kendı boyayanlar nasıl boyuyor saclarım belımde rengı koyu kumral ben küllüye boyuyorum nasıl yapabılırım kendım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…