- 7 Haziran 2015
- 1.238
- 1.658
-
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
ben öyle kuzenin saçını tek tek yolmaz mıyım? aklımda ki tek soru alttan mı yolmaya başlayım tepeden mi olurdu
"S.kerim senin yapacağın işi hele bi kötü yap ağzına s.carım " dedi
Az bile yapmışsınız. Kuaföre gitse yapamaz para veriyor ya. Hem terbiyesiz hem beleşçi.
Öğrenirsiniz belki diye yazdım ama bugüne kadar nasıl yaptıysanız o doğru diyorsunuz hala..acaba da olmuyor bi. Ben de bugüne kadar çok kuaföre gittim. Sarı kızıl siyah dore kumral kızıl kahve vs bir sürü renk yaptırdım. Daha alttan yapanı görmedim. Hatta tabanla aynı renk boyanacaksa değişik açmadan renk değiitirilecekse değişik tarzda boyandı. Ama hiç alttan başlanarak boyanmadı. Bı arada hiç işini bilmeyene de gitmedim. Zaten gitsem o kadar değişik renge saçım elimde kalırdı. Bence siz kuzenin tavrına o kadar takmışsınız ki sadece iyilik içim yazılan bir şeyi bile hayli ilginç buluyorsunuz[/QUOTE]"Ceylinimdeceylinim, post: 41655623, member: 464202"]Ben hep alttan boyadım bugüne kadar.
Kuafore gittim oradada alttan boyadilar saçımı.
Ben oyle gordum öyle uyguladım. Profesyonel olmadığım malum zaten. Bunu buraya yazmanizda hayli ilginç doğrusu..
ben öyle kuzenin saçını tek tek yolmaz mıyım? aklımda ki tek soru alttan mı yolmaya başlayım tepeden mi olurdu
Ceylin senin ailende delirium var yeminle, hepsinden kacarak uzaklas.
Çok yüz göz olan, kendi aranizda küfürlü konuşmayı normal gören bir ailemisiniz?
sacını kendı boyayanlar nasıl boyuyor saclarım belımde rengı koyu kumral ben küllüye boyuyorum nasıl yapabılırım kendım?
İyilik et denize at misali. .
ahhh ceylinimm insanoğlu nankör. .
Aynen öyle kuzum ... Kimseye iyilik yapmamak gerek.
Boş yere sinirim hopladi
Benim kuaför zamanım geldi. .
gel becerikli hatunum. .
minnettar kalırım madam. .
Ahahahahah
Seve seve kuzum