Saçımı kötü boyadın!!!

Saç zaten tepeden boyanmaya başlanır önce. Hele renk değişecekse önce kökler boyanır biraz beklenip alt boyanır. Hatta alt için başka bir karışım yapılır..tamam çok çok terbiyesiz ama siz de doğru yapmıyormuşsunzı sanki

Ben hep alttan boyadım bugüne kadar.
Kuafore gittim oradada alttan boyadilar saçımı.
Ben oyle gordum öyle uyguladım. Profesyonel olmadığım malum zaten. Bunu buraya yazmanizda hayli ilginç doğrusu..

"Ceylinimdeceylinim, post: 41655623, member: 464202"]Ben hep alttan boyadım bugüne kadar.
Kuafore gittim oradada alttan boyadilar saçımı.
Ben oyle gordum öyle uyguladım. Profesyonel olmadığım malum zaten. Bunu buraya yazmanizda hayli ilginç doğrusu..[/QUOTE]
Öğrenirsiniz belki diye yazdım ama bugüne kadar nasıl yaptıysanız o doğru diyorsunuz hala..acaba da olmuyor bi. Ben de bugüne kadar çok kuaföre gittim. Sarı kızıl siyah dore kumral kızıl kahve vs bir sürü renk yaptırdım. Daha alttan yapanı görmedim. Hatta tabanla aynı renk boyanacaksa değişik açmadan renk değiitirilecekse değişik tarzda boyandı. Ama hiç alttan başlanarak boyanmadı. Bı arada hiç işini bilmeyene de gitmedim. Zaten gitsem o kadar değişik renge saçım elimde kalırdı. Bence siz kuzenin tavrına o kadar takmışsınız ki sadece iyilik içim yazılan bir şeyi bile hayli ilginç buluyorsunuz

Yangunu cikmis onun belli eline bi alaydin o saclari soyle hoop boya kasesinin icine sokaydin olurdu o zaman zirlasin dursun hic gelemem boyle simarik edepsizlere

Öğrenirsiniz belki diye yazdım ama bugüne kadar nasıl yaptıysanız o doğru diyorsunuz hala..acaba da olmuyor bi. Ben de bugüne kadar çok kuaföre gittim. Sarı kızıl siyah dore kumral kızıl kahve vs bir sürü renk yaptırdım. Daha alttan yapanı görmedim. Hatta tabanla aynı renk boyanacaksa değişik açmadan renk değiitirilecekse değişik tarzda boyandı. Ama hiç alttan başlanarak boyanmadı. Bı arada hiç işini bilmeyene de gitmedim. Zaten gitsem o kadar değişik renge saçım elimde kalırdı. Bence siz kuzenin tavrına o kadar takmışsınız ki sadece iyilik içim yazılan bir şeyi bile hayli ilginç buluyorsunuz[/QUOTE]

Arkadasm ense kisimlari her daim daha koyu olurlar eger sac koyultulacaksa tepeden yok acik tonlar olacaksa alttan baslanir ki esitlik saglansin sacta diye ikinizde hakli olabilirsiniz tamamen rengin ve ana rengin ne olduguyla alakali yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…