- 20 Haziran 2015
- 1.027
- 934
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
nankörlük yapmış boşver ya.bu yapıda bi insansa herkes biliyodur zaten haklıyı haksızı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öffff seçemediğimiz insan sürüleri
Nasılsın ceylin o konudan sonra daha iyisindir inşalkah
nankörlük yapmış boşver ya.bu yapıda bi insansa herkes biliyodur zaten haklıyı haksızı
Aman boşver. Bu tipler hiçbi şey olmamış gibi konuşmaya başlar yakın zamanda. Sende bir daha böyle bişey yapmazsın :)Bu kadarını bilmiyordum. Anneannem dedi hatta boyama o rezillik çıkarır diye . ayıp olur dedim guya
Saç zaten tepeden boyanmaya başlanır önce. Hele renk değişecekse önce kökler boyanır biraz beklenip alt boyanır. Hatta alt için başka bir karışım yapılır..tamam çok çok terbiyesiz ama siz de doğru yapmıyormuşsunzı sanki
"S.kerim senin yapacağın işi hele bi kötü yap ağzına s.carım " dedi
Allah aşkına haksız miyim ya...
Kızlar kızlar...
Ben kısa sure kuaför kursununa gittim. Saçımı kendim boyar kendim keserim. Farklı çeşitli modeller yaparım. Sadece kendimin değil annemin kardeslerimin akrabaların saçlarını da keser boyarım. Hatta ombre bile yaptım 3 kez.
Kuzenim de geldi bana dedi ki geçen aylarda saçımı boyar misin boya alsam . Bende olur dedim . Birkaç kez mesaj attı boyar misin diye hep tamam dedim. Kaç kez hangi boya aliyim dedi fikir verdim . Ben demedim yanı boyayim diye.
Dün aradı boya aldım boya saçımı yarın diye tamam dedim gittim evlerine. Ev kalabalık teyzemler anneannemlere falan. Her neyse biz geçtik banyoya boyayacagim saçını ayır dedim bu başladı "onu sen yapacan ben mi yapacam" demeye . Tamam dedim ayirdim ince ince . Bu tepeden başla dedi . dur dedim alttan başlıyor bi her yere degsin boya ince işi yapicam. " Benim sacim öyle yap dedim " dedi. Sonra bunun gibi bir suru şey dedi.. Dedim ki aklımı karıştırma hep öyle yapıyorum ben.
"S.kerim senin yapacağın işi hele bi kötü yap ağzına s.carım " dedi
Elimdeki tarağı firlattim eldivenleri attım içeri girdim herkes toplandı tabi başımıza . "yarım biracaksan niye oturttun beni önüne kuaföre giderdim salaklik bende" diye iyice bagirmaya basladi . bende gitseydin ben çok mu merakliyim senin kepekli kafana dedim. Sonra bu ağlamaya basladi. Kufrediyor o arada . Teyzem aldı bunu boyadı o arada teyzeme cikisti bide kötü yapıyorsun
Sınır oldum sinirr..
Allah aşkına haksız miyim ya...
Öğrenirsiniz belki diye yazdım ama bugüne kadar nasıl yaptıysanız o doğru diyorsunuz hala..acaba da olmuyor bi. Ben de bugüne kadar çok kuaföre gittim. Sarı kızıl siyah dore kumral kızıl kahve vs bir sürü renk yaptırdım. Daha alttan yapanı görmedim. Hatta tabanla aynı renk boyanacaksa değişik açmadan renk değiitirilecekse değişik tarzda boyandı. Ama hiç alttan başlanarak boyanmadı. Bı arada hiç işini bilmeyene de gitmedim. Zaten gitsem o kadar değişik renge saçım elimde kalırdı. Bence siz kuzenin tavrına o kadar takmışsınız ki sadece iyilik içim yazılan bir şeyi bile hayli ilginç buluyorsunuz[/QUOTE]"Ceylinimdeceylinim, post: 41655623, member: 464202"]Ben hep alttan boyadım bugüne kadar.
Kuafore gittim oradada alttan boyadilar saçımı.
Ben oyle gordum öyle uyguladım. Profesyonel olmadığım malum zaten. Bunu buraya yazmanizda hayli ilginç doğrusu..