sacımı kızıla boyatmak ıstıyorumm

qzzzd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
302
0
kızlar ben sacımı kızıla boyatmak ıstıorum ama hanı aylın aslımın eskı sacı varya onun gıbı turuncu yani ama sacımda hıc boya yok ve acık kahverengı sac rengm.beyaz tenlıyım ve o rengı cok ama cok ıstıyorum yakıscagınıda dusunuyorum ama sacım ınce tellı ve dalgalı oldugu ıcın yıpranmasından korkuyorum ne yapsam yıpranmaz sızce kızlar?ben boya konusunda tecrubesızım sızın deneyımlerınıze ıhtyacım varrr :Saruboceq:

canim bence bu renge boyamak istiyosan bi kac kere dusunmelisin. kurtulusu zor olabiliyor, turuncu gibi iddiali bir renkse bir de...
malesef ki boyadiktan sonra sac inanilmaz derecede yipraniyor ekstra bakimlar falan yapsan bu yipranmayi aza indirebilirsin belki...
istedigin renk cok guzel bir renk ben de cok begeniyorum..
bu rengi evde elde etmem mumkun mu acaba ?

aylinum5.jpg

bılmıyorumkı canım benım ya ben hıc bılmıyorum bu boya ıslerını.2yıldır falan bu rengı cok ıstıyorum ama hep vazgecıyorum sacım mahvolur dıye mafoldumben tenim de aynı bu renk ne guzel durmus dimi aylin aslımda bana da gıder dıye dusunuyorum ama sacım dokulurse dıye korkuyorumm napsakki sekerim yaa :1no2:

Birinci link te verdiğin aylin aslım ınkinden daha güzel bence aylinin ki çok iddialı kullanabilecekmisin???

Bi de aylin aslim kaslarini da boyamis. yani bana kalirsa bu renk cok acik bir kas tonuyla guzel duruyor bu kadar. ama ilk verdigin linkteki renk daha kullanilabilir bence de. kendimiz boyayabilir miyiz ki bu rengi?

haklısınz ya 1dekı de cok guzel palettenin tarcın bakırı dıe bı rengı varmıs nasıl bılmıorum hıc duydunuz mu onu?cok begenıyolar genelde??

X