Çok sağolun.Bence kısa saç sizde harika olur ve dalgalarınız daha da yukardan başlar hacimli gözükür hiç pişman olmazsınız eminimsizin gibi bir arkadaşım var saçı omzundaydı buklelerini düzeltmek için ölüyordu eli hep saçındaydı kursa kestirdi şimdi 2 köpükle sıkıyorum akşama kadar öyle kalıyor hiç bozulmuyor dedi
Evet tam tahmin ettiğim gibi çok yakışır eminim ben çok severim kıvırcık saçları küçükken bende bonustum ama kestire kestire dümdüz oldu şimdiBeğendiğim modeller de şöyle;
Yarın gidip kestiresim geldiEvet tam tahmin ettiğim gibi çok yakışır eminim ben çok severim kıvırcık saçları küçükken bende bonustum ama kestire kestire dümdüz oldu şimdi
Çok güzel durur bence hiç düşünmeyinBeğendiğim modeller de şöyle;
Yaa çok gaza geliyoruummÇok güzel durur bence hiç düşünmeyin
Çoktaaan kestirdim de uzadı bile, kuaförler açılınca tekrar kısalttıracağımÇok güzel kısa saç modelleri var ama benimde pek cesaretim yok.
Kestirdiniz muMerhabalar,
Umarım konumu görüp cevap verenler olur.
Oldukça gür ve dalgalı saçlarım var. Çok bunaldım son zamanlarda. Ensemde kaşıntılı kabarcıklar çıkıyor zaman zaman. Doktora da gidemedim, sürekli olmuyor bir de pandemi vs işte malumunuz.
Saçlarımı kısa kestirmek istiyorum, çene hizasında, bol katlı. Ensem biraz daha kısa olabilir. Nette çok fazla model var ama foto ekleyince çok büyük oluyor, küçük eklemeyi deneyeceğim. Kendi saçımı da ekliyorum, sizce büyük bir risk midir bu? Pişman mı olurum acaba? Yakışır mı ya da kullanımı çok mu zor olur sizce?
Evet konuyu açtığım hafta kestirdim, çok da sevdim rahat oldu kullanması, şu an uzadı o zamana göre. Tekrar kısalttıracağım.Kestirdiniz mu
Kısa saç aşığıyım iki cm uzasa koşa koşa gidip kestiriyorumÇoktaaan kestirdim de uzadı bile, kuaförler açılınca tekrar kısalttıracağım
Ben de uzun yıllar önce kullanmıştım ama tekrar etmeye cesaret edememiştim. Burdan arkadaşların desteğiyle gidip kestirdim, çok da güzel olduKısa saç aşığıyım iki cm uzasa koşa koşa gidip kestiriyorumattığınız modelleri kullanıyorum çeneden ıkı cm uzun ense kısa yan önler arkaya göre uzun yapıyorum bende bob model kullanıyorum 4 senedir resmen
Zaten kısa saçın havası da rahatlığı da hiç bişey de yokEvet konuyu açtığım hafta kestirdim, çok da sevdim rahat oldu kullanması, şu an uzadı o zamana göre. Tekrar kısalttıracağım.
Saç yapınızla gayet cool olur bence hatta büyük bol halka küpeler alın gold gümüş vs çok hoş olurBen de uzun yıllar önce kullanmıştım ama tekrar etmeye cesaret edememiştim. Burdan arkadaşların desteğiyle gidip kestirdim, çok da güzel oldu
Hiç halka küpe takmazdım ama şimdi sürekli takıyorum, gerçekten cool duruyorSaç yapınızla gayet cool olur bence hatta büyük bol halka küpeler alın gold gümüş vs çok hoş olur