Hah işte aynı öyle düşünüyorum :)
ille kestireceksen nihal modeli olabilir.. hani arkadan one uzayan uzun küt..
kisa sac ı-ıh..
Kestirdim bende böyle fakat hiç bir şeye benzemedi
Bir türlü derdimi anlatamıyorum kuaförlere ki bu model bana çok güzel gidiyor
Ben kocama tarif ettim o kesti cesarete bakama guzel olmustu yani
Neden kuaföre gitmedin hoş ben gittim de noldu
Sen sanliymissin
Uzun küt ama Victoria Beckham modeli =)) bayiliyorummmYaa öyle mi :/ uzun küt bi model vardı aklımda kendimi bildim bileli hep aynı biraz yenilik istiyorum
Iste profil fotografinda olan saç modeli çok guzellllYaa öyle mi :/ uzun küt bi model vardı aklımda kendimi bildim bileli hep aynı biraz yenilik istiyorum
Dediğin gibi kuaforler derdinden anlamıyorki kısacık yapıyorlar istediğim boyu eşime gosterdim önleri uzun arkası kısa olacak sekilde ayarladım kes ülen dedim kesti belimdeki saçlarımı
Ayy işte öyle istiyorum ama çok kararsız kaldım çıkacak birazdan daIste profil fotografinda olan saç modeli çok guzellll
Su an saçın nerde. Cesaret gelse ben de oöyle kestiricemAyy işte öyle istiyorum ama çok kararsız kaldım çıkacak birazdan da
Ya evet ombre de istiyorum bakalım yavaş yavaş yapıcam bişeyler :)benimde belime geliyodu nerdeyse uzun dalgalı saçlarım vardı bigün dedim yenilik istiyorum beckham modeli diyolar arkası kısa onu uzun öyle kestirdim hatta kuaför eminmisin dedidedim hemen kesmezseniz vazgeçicem falan neyse arkasını çok kısaltırmadım erkek gibi olmasın diye sonra dedim ohh bee insana değişiklik lazımmış .. fön yap bukle yap hoş duruyo birde daha sonra ombre yaptırdım on numara oldu eğer kararlarına guvenırsen değişiklik her zaman iyidir
Yuvarlak yüz hatlarım var saçma gidecek bi model arıyorum daha önce hiç kısa kestirme şimdiki olur mu sizce
Saçlarım şu an uzun :)Su an saçın nerde. Cesaret gelse ben de oöyle kestiricem
haydi ya, benim de belimdeydi kestirdim memnun kaldim canim, dumduz cok hos oluyo..Kestirdim bende böyle fakat hiç bir şeye benzemedi
Bir türlü derdimi anlatamıyorum kuaförlere ki bu model bana çok güzel gidiyor
ben kapaliyim, arada kadinlar arasinda duzlestiriyorum cok hos duruyo.. hergun ugrasmali olsa yapmazdm sanirm : )) dedigin sekilde guzel olabilir.. tamamen dalgali da hos olur.. ama cok kisa olmasin, cok kabarirsa komik durabilir..ben de öyle istiyorum.kıvırcığa yakın dalgalı saçım var.önleri fönleyip arkaları jölelesem kullanışlı olur mu sizce ??
sekil veremedigimden eve hapsoldum ya zatenOda çok kısa be nasıl şekil verdin o saça, hep aynı şekil sıkılmadın mı, sende ki iyi cesaretmiş
ben memnunum.. taç, fular, bandana ile de cok tatli oluyo.. daginik hafif dalgali hali de guzel..Ya her türlü gidicem kuaföre bugün sadece uçlarında aldırmak amaçlı düşünüyordum sonra şeytan girdi aklıma uzun küt saç gördüm