Saç Kesim Şekilleri Saçımı kestiricem arkadaşlar yardım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Hah işte aynı öyle düşünüyorum :)

Öyle olur o zaman bak. Yani düz bir küt kestirme. İş arkadaşımda kestirmiş uzun bob modeli diyorlarmış ona. Benim saçlarım çok kıvırcık olmasa bende düşünürdüm ama artık belime kadar uzattım. o cesaret yok :)

OTE="kendinehas, post: 39311880, member: 657619"]sizin saçlarınız düz mü kıvırcık mı[/QUOTE]
Duzle dalgali arasi, difuzor kullanarak kremleyip dalgalandiriyorum cogunlukla boyle kullaniyorum. Sacimi da onden tek taraftan ayirip bir tarafi kabartiyorum ( sacimin onunde gul oldugu icin surekli sola ayiriyorum)

benimde belime geliyodu nerdeyse uzun dalgalı saçlarım vardı bigün dedim yenilik istiyorum beckham modeli diyolar arkası kısa onu uzun öyle kestirdim hatta kuaför eminmisin dedi :KK70: dedim hemen kesmezseniz vazgeçicem falan neyse arkasını çok kısaltırmadım erkek gibi olmasın diye sonra dedim ohh bee insana değişiklik lazımmış .. fön yap bukle yap hoş duruyo birde daha sonra ombre yaptırdım on numara oldu eğer kararlarına guvenırsen değişiklik her zaman iyidir

Neden kuaföre gitmedin hoş ben gittim de noldu
Sen sanliymissin

Dediğin gibi kuaforler derdinden anlamıyorki kısacık yapıyorlar istediğim boyu eşime gosterdim önleri uzun arkası kısa olacak sekilde ayarladım kes ülen dedim kesti belimdeki saçlarımı:KK48:

Dediğin gibi kuaforler derdinden anlamıyorki kısacık yapıyorlar istediğim boyu eşime gosterdim önleri uzun arkası kısa olacak sekilde ayarladım kes ülen dedim kesti belimdeki saçlarımı:KK48:

Ay çok hoşsun :-)
Evet ya kısacık kesti arkayi neyse kökü bende biraz uzayinca harika olacak :KK71:

benimde belime geliyodu nerdeyse uzun dalgalı saçlarım vardı bigün dedim yenilik istiyorum beckham modeli diyolar arkası kısa onu uzun öyle kestirdim hatta kuaför eminmisin dedi :KK70: dedim hemen kesmezseniz vazgeçicem falan neyse arkasını çok kısaltırmadım erkek gibi olmasın diye sonra dedim ohh bee insana değişiklik lazımmış .. fön yap bukle yap hoş duruyo birde daha sonra ombre yaptırdım on numara oldu eğer kararlarına guvenırsen değişiklik her zaman iyidir
Ya evet ombre de istiyorum bakalım yavaş yavaş yapıcam bişeyler :)

ben de öyle istiyorum.kıvırcığa yakın dalgalı saçım var.önleri fönleyip arkaları jölelesem kullanışlı olur mu sizce ??
ben kapaliyim, arada kadinlar arasinda duzlestiriyorum cok hos duruyo.. hergun ugrasmali olsa yapmazdm sanirm : )) dedigin sekilde guzel olabilir.. tamamen dalgali da hos olur.. ama cok kisa olmasin, cok kabarirsa komik durabilir..

X