Yaa öyle mi :/ uzun küt bi model vardı aklımda kendimi bildim bileli hep aynı biraz yenilik istiyorumKestirme. Eve gelince sinirden aglican soyliyim.
Google gorsellere bakip gaza gelme. Sacini kestirip cok memnun olmus birini ben hic gormedim sen gordun muYaa öyle mi :/ uzun küt bi model vardı aklımda kendimi bildim bileli hep aynı biraz yenilik istiyorum
Ya her türlü gidicem kuaföre bugün sadece uçlarında aldırmak amaçlı düşünüyordum sonra şeytan girdi aklıma uzun küt saç gördümyillar once zerda modeli kestirdigimde 3ay sokaga cikmadim nerdeyse
fotodaki sen isen, dedigim uzun küt cok yakisir, arkadan öne uzayan..
yillar once zerda modeli kestirdigimde 3ay sokaga cikmadim nerdeyse
fotodaki sen isen, dedigim uzun küt cok yakisir, arkadan öne uzayan..
Hah işte aynı öyle düşünüyorum :)Önleri uzun arkayı kısa yaptırsan benim arkadaşım bir tarafı uzun diğeri tarafı kısa yaptırmış oda çok yakışmıştı ona
ben de öyle istiyorum.kıvırcığa yakın dalgalı saçım var.önleri fönleyip arkaları jölelesem kullanışlı olur mu sizce ??ille kestireceksen nihal modeli olabilir.. hani arkadan one uzayan uzun küt..
kisa sac ı-ıh..
sizin saçlarınız düz mü kıvırcık mı6 sene belimde kullandigim saclariii gectigimiz sonbahar omuz hizasinin altinda katli kestirdim. Eskisindn daha kolay sekil veriyorum ve daha rahat. Kut kestirme yakismazsa cok uzulursun ve geri donusu de olmaz kabarmiyorsa kat attirarak omuz hizasinda kestirebilirsin. Yada duzse arkasi v seklinde cok hosuma gidiyor benim