Saç Kesim Şekilleri Saçımı kestiricem arkadaşlar yardım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

acrgizem

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
18
3
28
Yuvarlak yüz hatlarım var saçma gidecek bi model arıyorum daha önce hiç kısa kestirme şimdiki olur mu sizce

Kestirme diyenlere kulak asmayın. Kestirin gitsin pişman olsanız ne olacak tekrar uzatırsınız.
Uzayana kadarda her uzunlukta saç kullanmıs olacağınız için hiçbir boy sacta hevesiniz kalmaz.

kısa saç uzun saçtan daha sorunlu bence kestirme profil resmindeki sensen kısa saç olmaz uzun gayet iyi peruk tak kısa saç nasıl oluyor bir bakarsın hevesini alırsın :)

yillar once zerda modeli kestirdigimde 3ay sokaga cikmadim nerdeyse
fotodaki sen isen, dedigim uzun küt cok yakisir, arkadan öne uzayan..

Sen kestir sonra o saçları bana verde ben takayım..
Ben kısa kestirmiştim belimdeki saçlarımı şimdi bide kırık takıntım var ve uzadıkça kırıyor ve 3 yıldır hiç bi şekilde belime gelmedi..
Ben çok pişmanımm

Önleri uzun arkayı kısa yaptırsan benim arkadaşım bir tarafı uzun diğeri tarafı kısa yaptırmış oda çok yakışmıştı ona

6 sene belimde kullandigim saclariii gectigimiz sonbahar omuz hizasinin altinda katli kestirdim. Eskisindn daha kolay sekil veriyorum ve daha rahat. Kut kestirme yakismazsa cok uzulursun ve geri donusu de olmaz kabarmiyorsa kat attirarak omuz hizasinda kestirebilirsin. Yada duzse arkasi v seklinde cok hosuma gidiyor benim

sizin saçlarınız düz mü kıvırcık mı

Sakiiin kestirme benim de suratim yusyuvarlak sadece onlerine ceneden itibaren kat verdirip kullaniyorum ama boyundan sakin kestirme pisman olursun...

Fotodaki sensen de fistik gibisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…