Saç Rengi ve Saç Boyama sacımı kendm actm önceki-sonraki halim ve yine acıp olmasını istedigm renk(resimli)

suspus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
197
0
46
İstanbul
merhaba kızlarrrr,,,gecen haftalarda sacımı palettenin yogun acıcısıyla actıgımdan bahsetmıstım ,saclarımı acalı tam 3 hafta oldu(tekrar acmak icin 3-4 hafta beklemem yeterli olur heralde :26: ) . Asagıdaki resimlerde acmadan onceki ve sonrakı halım dierleri ise tekrar palettenin acıcısını uygulayıp boyayıp olmasını istedigim renkler var .

Sizce istedigim renklere ulasabılırmıyım ? Bir de actıktan sonra sac uclarım resimlerde de goruldugu gibi 1 ton farklı üstlere gore, ayrıca sac dıplerım acıcıyla cok acılır dıe oraya surmemistim kumrala boyamıstım ama baya koyu oldu. Sizce sacımı acarken nasıl acmalıyım ucları ne kadar dıplerı ne kadar bekletmelıyım karaR veremedım :18:
acmadan önce

actıktan sonra flashlı ve flashsız

bunlarda olmasını istedigim tonlar yani dore olmasın istiyorum yada bal rengi falan,sizce tutturabilirmiyim actıktan sonra hangi ton boya kullanmalıyım?

owwww.) bisey kalmamıs canım.) istediqin renqin 1 2ton falan acıqına boyarsan 2.boyamada ulasırmısın qbi eldi.)

owwww.) bisey kalmamıs canım.) istediqin renqin 1 2ton falan acıqına boyarsan 2.boyamada ulasırmısın qbi eldi.)

hadi yaaa sevindim walaaa canım ,,,yaa aslında riske atmıyım belki tutmaz dıe tekrar acıyım dıe dusunuyodum o yuzden 3 hafta kadar bekledim sabırla.

hadi yaaa sevindim walaaa canım ,,,yaa aslında riske atmıyım belki tutmaz dıe tekrar acıyım dıe dusunuyodum o yuzden 3 hafta kadar bekledim sabırla.

sacı acıncada cok kırılıyor, yıpranıyor diyolar ya ondan tekrar acmasanmı diye düsündüm ama simdi dipler koyu qibi o dipleri sadece acsan üstünede istediqin renqin 1 ya da 2 ton acıqına falan boyasan.)

sacı acıncada cok kırılıyor, yıpranıyor diyolar ya ondan tekrar acmasanmı diye düsündüm ama simdi dipler koyu qibi o dipleri sadece acsan üstünede istediqin renqin 1 ya da 2 ton acıqına falan boyasan.)

bi ara şu 40 oksidanlar var ya %12likler hani onla mı boyasam dıe dusundum mesela 12 tonlarıda cok acık sarı alsam 40 lik oksıdanla karıstırsam ole boyasam gibi , kozmetıkcılerde yok hani olsa sacımın bı kenarında denıcem :/

boyayarakta acabilirsin canım nasıl olsa her 2islemde de 3hafta bekliyorsun.)

boyayarakta acabilirsin canım nasıl olsa her 2islemde de 3hafta bekliyorsun.)

emin olamadım canım ya sacımın bı ucunda denesem olurdu da işte bulamıyorum bulundugum yerde hiç satan yok 40 lık oksodandan,, bakalım arastırıcam bulursam bı denıyım inş dedigin gibi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…