Saç Kesim Şekilleri Saçımı incelttiricem bugün fikirlerinize ihtiyacım var:)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Pinky9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
560
149
323
selam kızlar..
benim saçlarım aşırı gür, çok kalın değil ama kalın telli ve dalgalı, fazla kat yok saçımdada.
biraz kabarık duruyor yani ,topladığımda falan hiçbi toka tutmuyor ağırlık yapıor saçım bana
bugün kuaföre incelttirmeye gidicem,ama nası inceltebilceğim hakkında bi fikrim yok,katlı kesimde asla yaptırmam olmuyor bana.
sizce nedym kuaföre ?
düzleştirdiğimde bile böle ip gibi durmuyor ya,ben düzleştirdiğimde ip gibi dursun,dalgalıykende kabarık deil böle bihterin saçı gibi dursun istyrm

aynı benim gibisin sen de
yalnız benimkiler gür ve kalın
ve ara makas attırdım daha doğrusu kuaför bana bişey söylemeden atıyodu ben dur dur napıyosun dememe kalmadı gitti saçlar
ama şimdi çok memnunum yani topladığımda uçları azıcık kalıyo çok güzelll

evet bende attırdım çok memnunum :)

Amaninnn o aralardan kestirdiklerinizi bana verin de ben aralara ekleteyim :)))) Maşallah size. Ben saçımı düzleştirince saçlarım kağıt gibi kalıyor, kabarsın diye fırçayla tiftik tiftik edip spreyliyorum üstlerini.

herkes kendinde olmayanı istiyor maalesef :) aman saçına zarar verme canım da tiftik tiftik kalmasın snra:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…