• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı ilk kez boyayacağım yardı edin kızlar...

thailia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
11
1
86
Bursa
Mehaba kızlar sizi bir iki aydırtakip ediyorum ve ben de sonuda saçımı boyamaya karar verdim.saçımda thmin edersiniz ki hi boy yok o nedenle de amanyaksız saça zarar vermeyecekbir boya istiyorum.Loreal Castingya da Tierra olabilr ama NAturel colors da iyi sanırım hangisini kullanmalyım.Tierraın kullnaması karışık gii geldi bana.Bir de renk konusunda kararsızım saçım orta kumal neçok açk ne çok koyu resmini eklerim.bal köpüğü ya da irlanda kızılı düşünyorum kızıl tonlarında bir de küllü kumral var düşündüğü ne renk gider bana?tenim beyaz gözlerim koyu yeşil.

beyaz tenli yeşil gözlüyüm demiştin değil mi valla sana kesinlikle kızıl çok yakışır ama kızılda şöyle bir şey var sürekli akması akıyor ve berbat bir bakıra dönüyor sürekli boyamak zorunda kalabilirsin değiştirmesi de zordur irlanda kızılını kullanmış bi arkadaş hiç memnun değildi kutudaki renkle alakası bile yokmuş.sana tavsiyem palette naturals serisini kullanman renkleri çok canlı ve en memnun kaldığım marka palette bugüne kadar pek çok saç boyasını denedim bu da sitesi www.saç rengimi arıyorum.com

cnm bana kalsa hiç boyama derim(: ama bencede kızıl çok akan bir renk..insanı yoruyor..çok güzel tonlar var..kahve tonlarını denemeni tavsiye ederim cnm..şimdiden hayırlı olsun saçın...

Back