Saclarimi hayatimda hic boyamadim kedi rengimden daha acik bir renge boyamak istiyorum kumral acik kumral olabilir sizce hangi renk yakisir bana ve paylasacagim resimdeki rengi elde etmek icin hangi renk numara boya almaliyim saclarim dalgali gozlerim acik kahfe bazen ela ama koyu sacli oldugum icin kahfe gozukuyor isikta goz rengim ela aslinda goz rengimide on plana cikaracagini dusunuyorum kumral tonlarinin siz ne dersiniz bu paylastigim renkleri evde hangi boya ile eldeedebilirim? ilk once kendi fotograflarimi paylasmak istiyorum daga sonrada begendigim renkleri
kizlar kor talihim kara bahtim loreal kopuk boyadan koyu sari boy aldim aban ancak kumral olurdu o renk cunku neyse boyadim sacimi bugun laneeeeeeeeeeeet olsun hic belli bile olmdi tonu bile degismedi yni kendi sacim duruyor nasil oldu nlamadim yanlis bisilermi yaptim ki :) ay cok sinir oldum amaaaa beni bulur hep yaaveeeeeee sacimi sariya boyadim bende bu renk oldu ilk boyadigimda cok pisman oldum ama simdi yuzue cok yakisti cok begendim ama neden boyle bir sonuc cikti anlayamadim gdogrusu
[
kizlar kor talihim kara bahtim loreal kopuk boyadan koyu sari boy aldim aban ancak kumral olurdu o renk cunku neyse boyadim sacimi bugun laneeeeeeeeeeeet olsun hic belli bile olmdi tonu bile degismedi yni kendi sacim duruyor nasil oldu nlamadim yanlis bisilermi yaptim ki :) ay cok sinir oldum amaaaa beni bulur hep yaaveeeeeee sacimi sariya boyadim bende bu renk oldu ilk boyadigimda cok pisman oldum ama simdi yuzue cok yakisti cok begendim ama neden boyle bir sonuc cikti anlayamadim gdogrusu
[
Son düzenleme: