• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sacimi hic boyamadim acmak istiyorum tecrubelerinize ihtiyacim var (resimli)

SACIM HAGI RENK OLMALI?

• Kendi dogal renginde kalsin.

OY: 3 30,0%
  • kumrala boya

OY: 7 70,0%
  • baska bir renge boya

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    10

ilknury

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
515
20
73
Diğer
Saclarimi hayatimda hic boyamadim kedi rengimden daha acik bir renge boyamak istiyorum kumral acik kumral olabilir sizce hangi renk yakisir bana ve paylasacagim resimdeki rengi elde etmek icin hangi renk numara boya almaliyim saclarim dalgali gozlerim acik kahfe bazen ela ama koyu sacli oldugum icin kahfe gozukuyor isikta goz rengim ela aslinda goz rengimide on plana cikaracagini dusunuyorum kumral tonlarinin siz ne dersiniz bu paylastigim renkleri evde hangi boya ile eldeedebilirim? ilk once kendi fotograflarimi paylasmak istiyorum daga sonrada begendigim renkleri
kizlar kor talihim kara bahtim loreal kopuk boyadan koyu sari boy aldim aban ancak kumral olurdu o renk cunku neyse boyadim sacimi bugun laneeeeeeeeeeeet olsun hic belli bile olmdi tonu bile degismedi yni kendi sacim duruyor nasil oldu nlamadim yanlis bisilermi yaptim ki :) ay cok sinir oldum amaaaa beni bulur hep yaaveeeeeee sacimi sariya boyadim bende bu renk oldu ilk boyadigimda cok pisman oldum ama simdi yuzue cok yakisti cok begendim ama neden boyle bir sonuc cikti anlayamadim gdogrusu:P

[

Son düzenleme:
Beğendiğin ilk renk sana biraz açık ve iddialı olabilir. Helede ilk boyama için. Bence ikinci sıradaki küllü açık kumral tonu daha iyi olur. Hemde yavaş yavaş açarsan gözün alışır :)

Beğendiğin ilk renk sana biraz açık ve iddialı olabilir. Helede ilk boyama için. Bence ikinci sıradaki küllü açık kumral tonu daha iyi olur. Hemde yavaş yavaş açarsan gözün alışır :)

tesekkur ederim haklisiniz iddali olur alismam zor olur bende 2. siradakini cok begendim

canım bence küllü kumral yapabilrisn çok güzel bi renk =) koyu kumral da yapabilrsin =) sana yakışcağına eminim =)

Kesinlikle 2.resimdeki renk diyorum hem kaş renginlede uyumlu olur bence çünkü çok koyu degil kaşlarında ve daha doğal olur bence
bu arada gözler cok guzel:nazar::nazar::nazar:

Tesekkur ederım kızlar bende yarın boyayı alıcam ve kendım evde boyuycam ama hangı rengı almalıyım kı 7.1 alsam o bana koyu duser o yuzden kullu sarı alıcam ancak o bana k,umral olur yarın foto ceker koyarım artık

1. çok guzel ama açık kalabılır... 2. sana uygun cnm...foto beklıyorum ben de umarım sonuç cok guzel olur :)

Çok hoşsun maaşallah. Bence kendin tek renk boyamaktansa imkanın varsa kumral boyat aralara bir iki ton açık gölgeler olur belli belirsiz gölge ama röfle gibi değil. Ne bileyim yüzüne bakınca öyle bir saçı çok yakıştırdım kafamda . Bak bi foto ekliyorum onun gibi
Eki Görüntüle 489957

Çok hoşsun maaşallah. Bence kendin tek renk boyamaktansa imkanın varsa kumral boyat aralara bir iki ton açık gölgeler olur belli belirsiz gölge ama röfle gibi değil. Ne bileyim yüzüne bakınca öyle bir saçı çok yakıştırdım kafamda . Bak bi foto ekliyorum onun gibi
Eki Görüntüle 489957

bu rengi bende cok begendim ama evde yapamayacagim icin malesef kuaforede gidemem guvenecegim kuafor yok:( ama guzel renk turkiyeye gidiyim boyle boyatacam

Göz renginize yakın bir renkte boyarsanız saçınızı çok yakışır ve doğal durur. Yani balköpüğü gibi bir renk olabilir, veya altın kumral... Ama ben kendi saç renginizi de çok beğendim

Doğal rengin çok güzel..İlla boya istiyorsan bence tamamını boyama,aralara renk at. Balyaj ,röfle..vs.. Ben saçlarımı ilk boyattığımda saçlarıma bir dokundum,sertleşmiş odun gibi olmuştu çok ağlamıştım...

kizlar boyle birsey olabilirmiiiiii? sacimi koyu sariya boyadim su kopuk boyalar varya iste onunla neyseeeeeeeeeeee yikadim sacimda hiiiiiiiiiiiiiccccccccccccc bir degisim yok 45 dakika beklettim hep beni bulur zaten boyle seyler allahim yarabbim yaaaaaaaaa:((( cok canim sikildi hic bir ton oyamasi bile yon aynen duruyo:44::44::44::44::44:r sacim ilgiiinccccccccc:14::44: hic boyle birsey basina gelen oldumu?

1. resimdeki kızın saç rengi çok güzel çok beğendim ama beyaz bulüzüne bayıldım nerde satılıyo acaba bulabilirmiyimdir:26:

Back