• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı hangi renk yapmalıyım

ena

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
146
2
118
Manisa
kızlar saçlarımı boyatmak istiyorum ama hangi renk yapıcam kararsızım.. tenim beyaz, saçımın kendi rengi açık kestane-koyu kumral arası, saç rengimle göz rengim aynı ve saçlarım orta uzunlukta ve katlı kesim.. yüz tipim tam yuvarlak deil ama ince de deil.. aklımdan ilk gece mavisi gibi renkler geçti hem beyaz temliyim hem de göz rengim açık, kalır, ortaya çıkar ve hoş gözükür diye düşündüm ama çevremdeki bazı insanlar yakışmayacağını söylediler hortlak gibi olursun dediler.. yardım edin bana kızlar..

4603.jpg

4616.jpg

4633.jpg

4645.jpg

4666.jpg

4677.jpg

beyaz tenlilere hemen hemen her ton yakışır canım özellikle kızıl we siyah bence

siyah yapma dönüşü zor. ben koyu kestaneden zor döndüm siyahı düşün artık. bakır tonları moda bence bakırı deneyebilirsin

Bence o kadar uç renkler deneme. Renk ilk yıkamada solar, istesende sonra değiştirmen çok ama çok zor olur.. O tarz renklerin üstüne renk atılmıyor asla.. Değiştirme şansın yok yani.. Benden söylemesi, pişman olmanı istemem..
Bence kumral beyaz tenli insanlara inanılmaz yakışıyor.. Yada sarı tonları.. Yinede sen bilirsin.. Sarı senin saç kesimine de çok yakışır..

Son düzenleme:
Bence bu renk tonları sana çok yakışır :)

Eklentiler

• $orta_sac_modelleri155_1237493534.jpg
    $orta_sac_modelleri155_1237493534.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 125
  • $celebrity-hair-797458.jpg
    $celebrity-hair-797458.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 111
Bence o kadar uç renkler deneme. Renk ilk yıkamada solar, istesende sonra değiştirmen çok ama çok zor olur.. O tarz renklerin üstüne renk atılmıyor asla.. Değiştirme şansın yok yani.. Benden söylemesi, pişman olmanı istemem..
Bence kumral beyaz tenli insanlara inanılmaz yakışıyor.. Yada sarı tonları.. Yinede sen bilirsin.. Sarı senin saç kesimine de çok yakışır..

aslında haklısın çnkü 2 yaşıma kadar sarışındım yani doğamda var sarışınlık =) ama ben sarı değil de daha çok bakır tonlarını düşünüyorum şu aralar yağmur55 arkadaşımın koyduğu resimlerden sondan 2. böyle düşünmeme sebep oldu, sizce nasıl olur

bakır güzel renk ama insan daha hevesini almadan akıp çok kötü bi renk alıyor.en fazla 3 hafta dayanır...bence kalıcı renkler dene bende doğal sarılara katılıyorum

bende kumralım gözlerim renkli kesinlikle koyu renkler tavsiye ediyorum ama siyah yapma fönüşü çok zor benim şuan röfle kurtulmaya çalışıyorum :d-s

Bence beyaz tenliysen koyu renleri tercih etmelisin
Ama ten rengin sarıya dönükse koyu renk sırıtır o zamanda sarı ve kahve tonları tercih etmelisinyerimseniben

Bence de bakır tonları yakışır...
Bir de küllü sarı diyebilirim...

ten rengim beyaz ve şuan saçlarım açık kestane gibi duruyor.. tam siyah değil de gece mavisi falan yapsam nasıl olur sizce ??

bakır güzel renk ama insan daha hevesini almadan akıp çok kötü bi renk alıyor.en fazla 3 hafta dayanır...bence kalıcı renkler dene bende doğal sarılara katılıyorum

bi ara tarçın bakırı duymuştum da gerçekten çok mu kötü oluyor akınca resim falan koyabilirsen.. bir de bakır tonlarını evde tutturabilir miyim çnkü ben evde boyıcam..

arkadaşlar bende saçlarımı bir ay önce röfle yaptırdım kapatmak istiyorum karemel olurmu üstüne yada hangi rek kapatır yardımlarnızı bekliyorum

Back