Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı hangi renge boyatayım.. casting bal köpüğü mü amber bal mı (resimli)

gkbn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
95
0
36
Gaziantep

merhaba kızlar bana yardımcı olur musunuz bu benim fotoğrafım saçımı kuaföre boyattım... şmdi dip boyam geldi ben ya casting bal köpüğü ya da casting amber bal yapmayı düşünüyorum biraz daha çık olsun istiyorum sizce kuaföre mi gitmeliyim yoksa bu 2 renkten birini mi boyatayım yoksa sadece dip boya mı yaptırayım....

Canım amber bal Türkiye'de yok diye biliyorum. O kadar gezdim hiçbi yerde bulamadım.
En son satış danışmanı kız Türkiye de yok dedi.
Bende dün akşam daha bak köpüğüne boyadım. Saç rengim seninkiyle aynı.
Bence bal köpüğü rengine boya.

canım loreal casting amonyaksız olduğu için diplerinin renginin saçının diğer yerleri kadar açılacağını sanmıyorum. koyu tutacaktır saç diplerin....

peki bu bal köpüğü benim saçımdan daha mı koyu bi renk çıkıyor kızlar çünkü ben açmak istiyorum saçımı... geçen sene eylülde oryalle açtırmıştım hala acısını çekiyorum saçalrımın ucu yanık yanık... koyu olmasını istemem... ama bal köpüğü çok ttlı duruyoooorrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…