merhaba kızlar, saçımı bir süre önce karamelden sarıya boyattım. başta çok hoşuma gitti ama dip boya zamanı geldikçe sıkılmaya başladım kuaföre gitmekten. doğal saç rengim kestane rengi. acaba doğal saç rengime mi dönsem, bu renkte mi kalsam, kahve tonları mı yapsam, çok kararsızım...
Açık kahve tonları deneyebilirsin tatlımopuyorumnanaktan çok yıpratıyor bu renk biliyorsun.:sinifsinif: direk kendi saçına dönersen açmak için yine yıpratıcaksın saçını
kırılma ama sarıyı hiç düşünme bile,her renk herkese yakışmaz.ben de mesela hiç sarıya boyamadım bugüne kadar halbuki ten rengim de koyu değil ama yakışmayacağını düşünüyorum.illa biraz açık renk olsun diyorsan karamel,açık kumral bakır,kumral,çikolata kahve,fındık kabuğu falan yapabilirsin.ama sarı sakkııınnn
sağolun, niye kırılayım, iyi ki sormuşum hatta :) benim rengim de açık, ama kaşlı gözlü tabir edilen türdenim. çok koyu renk de olmuyor ama, dediğiniz gibi. anlaşıldı, sarıdan tez elden dönülmeli. anlamıştım bir gariplik olduğunu zaten :)
bence çikolata kahve çok iyi olur beyaz tenlisin yüzün ortaya çıkarrrr:)sarıda güzel ama çok açık durmuş solgun duruyorsun..ya çikolata kahve yada koyu kumral:)
bence çikolata kahve çok iyi olur beyaz tenlisin yüzün ortaya çıkarrrr:)sarıda güzel ama çok açık durmuş solgun duruyorsun..ya çikolata kahve yada koyu kumral:)