Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı hangi renge boyasam? (resimli)

busybee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
114
0
96
44
İstanbul
merhaba kızlar, saçımı bir süre önce karamelden sarıya boyattım. başta çok hoşuma gitti ama dip boya zamanı geldikçe sıkılmaya başladım kuaföre gitmekten. doğal saç rengim kestane rengi. acaba doğal saç rengime mi dönsem, bu renkte mi kalsam, kahve tonları mı yapsam, çok kararsızım...

Eklentiler

• $Başlıksız 7.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 321
Açık kahve tonları deneyebilirsin tatlımopuyorumnanaktan çok yıpratıyor bu renk biliyorsun.:sinifsinif: direk kendi saçına dönersen açmak için yine yıpratıcaksın saçını

bence kesinlikle satıdan kurtul hakkaten yakışmamış akannehireminim koyu bir renk sana daha çok yakışır

kırılma ama sarıyı hiç düşünme bile,her renk herkese yakışmaz.ben de mesela hiç sarıya boyamadım bugüne kadar halbuki ten rengim de koyu değil ama yakışmayacağını düşünüyorum.illa biraz açık renk olsun diyorsan karamel,açık kumral bakır,kumral,çikolata kahve,fındık kabuğu falan yapabilirsin.ama sarı sakkııınnn

sarı yakışmamış canım biran önce yumuşak kahve tonlarına geç bence ama çok koyu boyama oda kapatır seni..

sağolun, niye kırılayım, iyi ki sormuşum hatta :) benim rengim de açık, ama kaşlı gözlü tabir edilen türdenim. çok koyu renk de olmuyor ama, dediğiniz gibi. anlaşıldı, sarıdan tez elden dönülmeli. anlamıştım bir gariplik olduğunu zaten :)

bence çikolata kahve çok iyi olur beyaz tenlisin yüzün ortaya çıkarrrr:)sarıda güzel ama çok açık durmuş solgun duruyorsun..ya çikolata kahve yada koyu kumral:)

bence çikolata kahve çok iyi olur beyaz tenlisin yüzün ortaya çıkarrrr:)sarıda güzel ama çok açık durmuş solgun duruyorsun..ya çikolata kahve yada koyu kumral:)

teşekkürler, şimdi çikolata kahve araştırmalarına başladım, hiç denemediğim bir renk. bronz kahveyi de düşünüyorum. kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…