Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı hangi bakır renge boyamalıyım ? YARDIM LÜTFEN !! (Fotoğraflı)

bence koyu sarı bakır dore 4. sac boyası derim.diğerleri cok kızıl deilmi..yinede sen bilirsin ama, istedigine bu daha yakın geldi bana canım

bence koyu sarı bakır dore 4. sac boyası derim.diğerleri cok kızıl deilmi..yinede sen bilirsin ama, istedigine bu daha yakın geldi bana canım

Hiç bilmiyorum ki.. Ama başlangıç olarak elbette daha dore bir renk en uygunu olur. Yekten bakır boyarsam belki pişman olurum, geri dönüşü de oldukça zor ...

O zaman koyu sarı bakır dore veya senin dediğin 8 ve 8.77 karışımı.

Şu an ki renk çok gitmiş size ama değişim istiyorsanız bir şey diyemem tabi

Flaşla çekilen fotoğraflardaki kadar bakır dursa hiç ellemeyeceğim aslında. İstediğim renge yakın bir renk çünkü =) Saçımın normal hali koyu sarı dore gibi. Altında açıcı ile açılmış bir taban var. O yüzden biraz yeşile çalıyor. O yeşil yansımaları yok etmem gerek.

8.07 istediğin gibi olmaz canım onda bakırlık pek olmaz. bal sarısı gibi durur o.

8.34 ile 8.43 arasındaki fark, 4 numarası bakır 3 numarası dore olduğuna göre, noktadan sonra ilk gelen numara da esas yansımayı temsil ettiğine göre: 8.34 te esas yansıma doredir ama bakırlık da bulunur. 8.43te ise bakırlık daha yoğundur. bu nedenle seçimini sen yap canım.

bakırlık fazla olmasın diyosan 8.34 uygun olur. bence 8.34 daha parlak canlı bir sonuç verir dore daha yoğun olduğu için.

8.43te ise turunculuk-bakırlık daha yoğun olur...

Son düzenleme:
Loreal de olabilir, marka çok da önemli değil. Koleston Perfect serisi iyi değil mi sence ?

Canım asıl önemli olan marka bence...
Koleston hiçbir şekilde kutunun üzerindeki rengi vermiyor...
Koyu sarı boyuyorsun koyu kahve oluyor...

Koleston perfect de iyi olur 8.34 onda da var sanırım. 8.34 senin istediğin renk ama şu an saçında fazla bir bakırlık varsa ilk önce 8 ile 8.77 karıştırmanı tavsiye ederim 8 ve 8.34 ü de karıştırabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…