Bence şahane durur, bayılırım çilli yüzlere =) Tam İrlandalılar gibi olursun ...
Bu rengi kuaförde boyattım canım. Organics bitkisel boya. 6 Numara. Renk güzel evet, fakat normalde bu kadar bakır durmuyor. Sarı oranı çok daha fazla. Ben tipik bir İrlanda kızılı istiyorum. Doreli, bakırlı, sarılı bir renk. Kuaförde istediğin zaman ya dümdüz bir bakır, ya da yalnızca turuncu bir renk çıkarıyorlar. Çareme kendim bakmaya karar verdim açıkçası.
bakırlar çok çabuk akıyor canım yaher ay boyamam gerekcek saçlarım zaten yıpranmış durumda röfleden vs, dediğin gibi kuaföre gitsem cırt bir renk yapcak ama evdede kendim boyamak istemiyorum bu yüzden başıma çok şey geldi çünkü, çok yıprandı saçlarım ten rengine kesinlikle gider ama umarım iyi tuttursun bir kısmında dene saçının :26:
irlanda kızılı çok hoş bir renk duruyor bence, evde saçını defalaraca renkten renge sokmuş biri olarak diyebilirimki, evde boyamakta bazen risk olabiliyor, bende kendim evde boyararak istediğim rengi daha iyi elde edebileceğimi düşündüm, çünkü kuaförler gerçkekten istediğiniz renkten çok uzak bir renk çıkarabiliyorlar, ama ev çabalarımda sonuçsuz kaldı, umarım sen tutturusun canım, bu boyalardan deneyen illaki vardır, bu arada yüzün yabancılara benziyor şu an avatardaki renk çok hoş
Eki Görüntüle 541551 Eki Görüntüle 541551
Bahsettigin renk bunun gibi bir renk mi? Benim iki sene önceki saç remgim. Kuaför boyamıstı. Bakır ve tarçın karışımı yaptığını söylemişti. Bende beyaz tenliyim ve bu renk beyaz tenlilerde cok hos oluyor. Sanada cok yakısır
Bence aynı renkleri başka bir markada bul Koleston kullanma derim...
aslında saç rengini bir daha inceledim
eğer dip problemin yoksa cilayla da elde edersin boyamana gerek yok cilayı nasıl yapacağına gelince, dediğim igora 0,77den bir parmak kadar, 8.0 ya da 9.0 numara boyadan da iki parmak kadar sıkacaksın üstüne bir yemek kaşığı 20 volüm oksidan ekleyip karışıma çokça saç kremi yarım bardak kadar da su ekleyip saçına sürüp 15-20 dk bekletip yıka saçın yıpranmadan istediğin bakır ışıltıyı elde edersin
Koleston perfect çok iyi profesyonel bir boyadır. 8.34 rengi istediğin renk gibi oluyor zaten ama sonuca güvenemiyorsan arkadaşın dediği gibi 8 numaraya mix ton değilde 8.77 karıştır mix saçı biraz koyulaştırıyor benim gözlemlerim bu yönde
8 ile 8.77'nin oranını nasıl yapayım sence ?
mesela 1 tüp 8 kullanıyorsan içine 15 ya da 20 ml de 8.77 kat. çok fazla olmasın çünkü bakır baskın bir renk ve %9 luk oksidan olsun kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?