- 21 Haziran 2011
- 326
- 9
- 118
Kızlar merhaba, yardımınıza çok ihtiyacım var.
Saçlarımı dore bakır rengine döndürmek istiyorum. Yalnızca bakırlık olduğu zaman çok çiğ duruyor. O yüzden bakır parlayan dore/bakır arası bir renk istiyorum. Saçımın şimdiki halinin flaşlı ve flaşsız görüntüsünü ekledim.
Saçımın flaş altında çıkan rengi çok hoş duruyor. Beyaz tenli olduğum için bu rengi kendime çok yakıştırıyorum. Sizce şu yazacağım boyalardan hangisini almalıyım ?
Koleston Perfect 8.34 - Açık Altın Bakır
KOLESTON PERFECT SAÇ BOYASI - 8.34 AÇIK ALTIN BAKIR | Kızıllar ve Bakırlar | Wella
Koleston Perfect - 8.74 Açık İrlanda Kızılı
KOLESTON PERFECT SAÇ BOYASI - 8.74 AÇIK İRLANDA KIZILI | Işıltılı Renkler ve Kahveler | Wella
Koleston Perfect 8.43 - Açık Kızıl Kumral
KOLESTON PERFECT SAÇ BOYASI - 8.43 AÇIK KIZIL KUMRAL | Kızıllar ve Bakırlar | Wella
Loreal Majirel 8.34 - Koyu Sarı Dore Dakır
LOREAL MAJİREL SAÇ BOYASI - 8.34 KOYU SARI DORE BAKIR | DORELER | Loreal
Yardımlarınızı bekliyorum lütfennnn !!
Saçlarımı dore bakır rengine döndürmek istiyorum. Yalnızca bakırlık olduğu zaman çok çiğ duruyor. O yüzden bakır parlayan dore/bakır arası bir renk istiyorum. Saçımın şimdiki halinin flaşlı ve flaşsız görüntüsünü ekledim.
Saçımın flaş altında çıkan rengi çok hoş duruyor. Beyaz tenli olduğum için bu rengi kendime çok yakıştırıyorum. Sizce şu yazacağım boyalardan hangisini almalıyım ?
Koleston Perfect 8.34 - Açık Altın Bakır
KOLESTON PERFECT SAÇ BOYASI - 8.34 AÇIK ALTIN BAKIR | Kızıllar ve Bakırlar | Wella
Koleston Perfect - 8.74 Açık İrlanda Kızılı
KOLESTON PERFECT SAÇ BOYASI - 8.74 AÇIK İRLANDA KIZILI | Işıltılı Renkler ve Kahveler | Wella
Koleston Perfect 8.43 - Açık Kızıl Kumral
KOLESTON PERFECT SAÇ BOYASI - 8.43 AÇIK KIZIL KUMRAL | Kızıllar ve Bakırlar | Wella
Loreal Majirel 8.34 - Koyu Sarı Dore Dakır
LOREAL MAJİREL SAÇ BOYASI - 8.34 KOYU SARI DORE BAKIR | DORELER | Loreal
Yardımlarınızı bekliyorum lütfennnn !!