• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı hangi bakır renge boyamalıyım ? YARDIM LÜTFEN !! (Fotoğraflı)

senicita

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
326
9
118
Kızlar merhaba, yardımınıza çok ihtiyacım var.

Saçlarımı dore bakır rengine döndürmek istiyorum. Yalnızca bakırlık olduğu zaman çok çiğ duruyor. O yüzden bakır parlayan dore/bakır arası bir renk istiyorum. Saçımın şimdiki halinin flaşlı ve flaşsız görüntüsünü ekledim.

Saçımın flaş altında çıkan rengi çok hoş duruyor. Beyaz tenli olduğum için bu rengi kendime çok yakıştırıyorum. Sizce şu yazacağım boyalardan hangisini almalıyım ?

Koleston Perfect 8.34 - Açık Altın Bakır
KOLESTON PERFECT SAÇ BOYASI - 8.34 AÇIK ALTIN BAKIR | Kızıllar ve Bakırlar | Wella

Koleston Perfect - 8.74 Açık İrlanda Kızılı
KOLESTON PERFECT SAÇ BOYASI - 8.74 AÇIK İRLANDA KIZILI | Işıltılı Renkler ve Kahveler | Wella

Koleston Perfect 8.43 - Açık Kızıl Kumral
KOLESTON PERFECT SAÇ BOYASI - 8.43 AÇIK KIZIL KUMRAL | Kızıllar ve Bakırlar | Wella

Loreal Majirel 8.34 - Koyu Sarı Dore Dakır
LOREAL MAJİREL SAÇ BOYASI - 8.34 KOYU SARI DORE BAKIR | DORELER | Loreal

Yardımlarınızı bekliyorum lütfennnn !!

İstediğim ton

Son düzenleme:
saçların çok hoş hiç elleme desem :53: ben bu renk için çok uğraştım hiç tutturamadım kendin mi boyadın :53: benimde çillerim var burun etrafımda herkes bakır yap diyorda cesaret edemiyorumm :51:

Bence şahane durur, bayılırım çilli yüzlere =) Tam İrlandalılar gibi olursun ...

Bu rengi kuaförde boyattım canım. Organics bitkisel boya. 6 Numara. Renk güzel evet, fakat normalde bu kadar bakır durmuyor. Sarı oranı çok daha fazla. Ben tipik bir İrlanda kızılı istiyorum. Doreli, bakırlı, sarılı bir renk. Kuaförde istediğin zaman ya dümdüz bir bakır, ya da yalnızca turuncu bir renk çıkarıyorlar. Çareme kendim bakmaya karar verdim açıkçası.

Bence şahane durur, bayılırım çilli yüzlere =) Tam İrlandalılar gibi olursun ...

Bu rengi kuaförde boyattım canım. Organics bitkisel boya. 6 Numara. Renk güzel evet, fakat normalde bu kadar bakır durmuyor. Sarı oranı çok daha fazla. Ben tipik bir İrlanda kızılı istiyorum. Doreli, bakırlı, sarılı bir renk. Kuaförde istediğin zaman ya dümdüz bir bakır, ya da yalnızca turuncu bir renk çıkarıyorlar. Çareme kendim bakmaya karar verdim açıkçası.

bakırlar çok çabuk akıyor canım ya :14: her ay boyamam gerekcek saçlarım zaten yıpranmış durumda röfleden vs, dediğin gibi kuaföre gitsem cırt bir renk yapcak ama evdede kendim boyamak istemiyorum bu yüzden başıma çok şey geldi çünkü, çok yıprandı saçlarım :14: ten rengine kesinlikle gider ama umarım iyi tuttursun bir kısmında dene saçının :26:

bakırlar çok çabuk akıyor canım ya :14: her ay boyamam gerekcek saçlarım zaten yıpranmış durumda röfleden vs, dediğin gibi kuaföre gitsem cırt bir renk yapcak ama evdede kendim boyamak istemiyorum bu yüzden başıma çok şey geldi çünkü, çok yıprandı saçlarım :14: ten rengine kesinlikle gider ama umarım iyi tuttursun bir kısmında dene saçının :26:

Öyle yapacağım mutlaka. Ama seçtiğim renklerden hangisi uygun olur acaba ? Hiç de evde boyamadımm. Çok tereddütteyim. Ama gidip de kuaföre boyatmayacağımdan çok eminim. O kadar çok tecrübe ettim ki, en sonunda saçlarım yandı ve kısacık kestirmek zorunda kaldım. Bu yüzden de şimdi evde boyayanlardan yardım bekliyoruuuuuuum !!!

=)

irlanda kızılı çok hoş bir renk duruyor bence, evde saçını defalaraca renkten renge sokmuş biri olarak diyebilirimki, evde boyamakta bazen risk olabiliyor, bende kendim evde boyararak istediğim rengi daha iyi elde edebileceğimi düşündüm, çünkü kuaförler gerçkekten istediğiniz renkten çok uzak bir renk çıkarabiliyorlar, ama ev çabalarımda sonuçsuz kaldı, umarım sen tutturusun canım, bu boyalardan deneyen illaki vardır, bu arada yüzün yabancılara benziyor şu an avatardaki renk çok hoş :54:

irlanda kızılı çok hoş bir renk duruyor bence, evde saçını defalaraca renkten renge sokmuş biri olarak diyebilirimki, evde boyamakta bazen risk olabiliyor, bende kendim evde boyararak istediğim rengi daha iyi elde edebileceğimi düşündüm, çünkü kuaförler gerçkekten istediğiniz renkten çok uzak bir renk çıkarabiliyorlar, ama ev çabalarımda sonuçsuz kaldı, umarım sen tutturusun canım, bu boyalardan deneyen illaki vardır, bu arada yüzün yabancılara benziyor şu an avatardaki renk çok hoş :54:

Çok teşekkür ederim tatlım :34: avatardaki renk dediğim organics 6 numara. Ben senin de dediğin gibi o çok hoş irlanda kızılını istiyorum =) Umarım başarabilirim. Buradan gelişmeleri yazarım

=)

Bence aynı renkleri başka bir markada bul Koleston kullanma derim...

$image.jpg $image.jpg

Bahsettigin renk bunun gibi bir renk mi? Benim iki sene önceki saç remgim. Kuaför boyamıstı. Bakır ve tarçın karışımı yaptığını söylemişti. Bende beyaz tenliyim ve bu renk beyaz tenlilerde cok hos oluyor. Sanada cok yakısır

Eki Görüntüle 541551 Eki Görüntüle 541551

Bahsettigin renk bunun gibi bir renk mi? Benim iki sene önceki saç remgim. Kuaför boyamıstı. Bakır ve tarçın karışımı yaptığını söylemişti. Bende beyaz tenliyim ve bu renk beyaz tenlilerde cok hos oluyor. Sanada cok yakısır

Canım bu saçta bakırlık çok fazla. Bana kalırsa şahane bir renk fakat daha önce saçımı benzer bir renge boyadım ve biraz garipsedim. İstediğim renk tam şöyle;

herhangi bir boyanın 8.0 numarasının içine (igora royal ya da neva color tavisye ederim renkleri tam çıkıyor)
igoranın 0.77 bakır yoğunlaştırıcısından (8.0 numara boyadan ne kadar koyduysan en az 4te biri, en fazla 3te biri kadar ekle)
tam istediğin tonu elde edersin ;)
geçenlerde bir arkadaşıma uyguladık gerçekten tam istediğin tonu elde etmiştik.

aslında saç rengini bir daha inceledim
eğer dip problemin yoksa cilayla da elde edersin boyamana gerek yok cilayı nasıl yapacağına gelince, dediğim igora 0,77den bir parmak kadar, 8.0 ya da 9.0 numara boyadan da iki parmak kadar sıkacaksın üstüne bir yemek kaşığı 20 volüm oksidan ekleyip karışıma çokça saç kremi yarım bardak kadar da su ekleyip saçına sürüp 15-20 dk bekletip yıka saçın yıpranmadan istediğin bakır ışıltıyı elde edersin

aslında saç rengini bir daha inceledim
eğer dip problemin yoksa cilayla da elde edersin boyamana gerek yok cilayı nasıl yapacağına gelince, dediğim igora 0,77den bir parmak kadar, 8.0 ya da 9.0 numara boyadan da iki parmak kadar sıkacaksın üstüne bir yemek kaşığı 20 volüm oksidan ekleyip karışıma çokça saç kremi yarım bardak kadar da su ekleyip saçına sürüp 15-20 dk bekletip yıka saçın yıpranmadan istediğin bakır ışıltıyı elde edersin

Canım çoook teşekkür ederim ilgilendiğin için. Ama sanki birinci söylediğini denesem daha iyi olacak gibi geliyor. Cila deyince sanki çok bir fark olmayacakmış gibi geldi =)

Koleston perfect çok iyi profesyonel bir boyadır. 8.34 rengi istediğin renk gibi oluyor zaten ama sonuca güvenemiyorsan arkadaşın dediği gibi 8 numaraya mix ton değilde 8.77 karıştır mix saçı biraz koyulaştırıyor benim gözlemlerim bu yönde

Koleston perfect çok iyi profesyonel bir boyadır. 8.34 rengi istediğin renk gibi oluyor zaten ama sonuca güvenemiyorsan arkadaşın dediği gibi 8 numaraya mix ton değilde 8.77 karıştır mix saçı biraz koyulaştırıyor benim gözlemlerim bu yönde

8 ile 8.77'nin oranını nasıl yapayım sence ?

mesela 1 tüp 8 kullanıyorsan içine 15 ya da 20 ml de 8.77 kat. çok fazla olmasın çünkü bakır baskın bir renk ve %9 luk oksidan olsun kesinlikle

Çok teşekkür ederim canım, bu ikisini de koleston perfect serisinden alacağım, uygundur değil mi ?

Son düzenleme:
Back