Merhaba arkadaşlar
yardımınıza ihtiyacım var saçlarımı doğal duran açık renklere boyamak istiyorum
bir ay önce koyu kahve olan saçımı kuaförde açtırıp ince gölgeler attırıp boyattım ama sonuç benim için hüsran oldu gölgeler kızıl sarı alt rengimde kızıl kahve gibi bişiy oldu hiç içime sinmedi bugün gittim azcık dip çıkmıştı koyu kahve kuaför daha fazla açılmaz dedi kızıllığı dipleri kahve tonuna boyayıp öyle kaparız dedi canım sıkıldı benim ilk istediğim nur fettahoğlunun aşı memnudaki saçıydı kahve üstüne sarı gölgeler ama olmadı şimdide şöyle doğal kırmızı ve yeşil olmadan açık kumral orta sarı renkler.hangi boyaları kullanmalıyım yardımcı olurmusunuz :80:
valla canım bal renginde de turunculuk var bence direk küllülere boyamalısın ki turuncular kapansin. eğer kızıllık yoğunsa içine yeşil boya kat. kızılın zıttı yeşil , turuncunun zıttı mavidir. turuncu ise mavi kat. bi fındık tanesi gibi çok azcık katmalısın. igora royalde var. Netten bakabilirsin , 0.22 mavidir.Turuncu azaltıcı olarak geçer. 0.33 yeşildir mat olarak geçer ve kızılları kapar.
Resim olmadan tahminde bulunmamız zordur.
Saçınızda kızılık, bakırlık olduğu sürece, doğal sarısı olmaz.
Küllü renkler kullanırsanız, rofleden dolayı saçınız yeşil yansınmalı olacaktır.
Ayrıca, kum sarısı renkinde biraz bakırlık vardır, sizi uyarmak istedim.
İyi bir kuafore gidip saçınızı açık bal köpüğüne boyamanızı öneririm.
Bir kaç renkten oluşan bir saçla evde kolay kolay başedemesiniz.
Kolay gelsin.
bu saçı yapan kuaför kahve tonuyla kapatacakmış kızıllığı koyu olmasını istemiyorum.bende hacı şakirle yıkasam sonrada tek renk boyasam olmazmıki söylediğiniz toz boyaları internetten mi alıyorsunuz evde mavi çamaşır çividi var onla yıkasam olumuki asıl gittiğim kuaföre gitsem biraz alıngan başkasına boyattım diye bozulur.ben biraz kuaför egemenliğindende kurtulmak istiyorum.bi kuaför daha var ona sorucam nasip olursa ama evde 1,5 yaşında yaramaz kızım var anca annanesi bakarsa gidebilirim bakalım.pek ümit vermemişsiniz kendimin boyamasını.:26:
teşekkürler
cnm ben geçen ay palette deluxe kahve köpüğü ve sarıyı karıştırdım ama kahve köpüğü öyle kutudaki sarımsı bir renk değil bakırlığı çok yoğun bildiğin karamel gibi çıkıyor ama sen küllü sarıyla boyarsan belki o bakırlığı alır bilemem ama güzel bir renk çıkar ben beğenmiştim sarıyla karıştırdığımda