• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı evde boyamak istiyorum..Renk seçimi ve boyama öncesi için fikir verir misiniz?

notr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2010
151
0
66
İstanbul
iyi geceler herkese.kızlar evde saçımı boyamak istiyorum ama istediğim rengi nasıl tutturabilirim bilmiyorum.saçım siyah ama öyle simsiyah değil.caramel ve benzeri renkler olsun istiyorum ama boyadığımda alakası olmayan renkler çıkıyor ortaya.hangi marka ve rengi tavsiye edersiniz.boyamadan önce yapmam gereken başka işlem varmı koyu bir saçım olduğu için açmam mı gerekiyor eğer öyleyse nasıl açabilirim.

tabi ilk etapta açmanız iyi olurdu ama şimdi saçlarınız boyalı sanırım ve birkaç kez boyamışsınız okuduğuma göre ve birazda olsa renginde kırılma oldumu? önce onu sormak istedim eğer olduysa bence şu durumda açıcı kullanmayın çok üstüste işlemden dolayı saçı yorarsınız,yine boya ile rengini açmaya çalışın,şuan nasıl bir ton var saçınızda bilmiyorum ama açık sarılardan alıp boyayabilirsiniz

öncelikle yazıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.saçımı boyayalı çok oldu 5-6 ay kadar. bal köpüğü boyamıştım ama kahve gibi bir renk çıktı ortaya.şimdi açık renk olsun istiyorum sarı değil tabi ama caramel falan renkleri de tam bilmiyorum ve rengi nasıl açıcağımı sorun da orda zaten.

bence işiniz kolay,dediğim yol uygun olacak sanırım,en açık sarılardan alıp önce uzayan diplerine sürüp orda 10-15 dk beklettikten sonra tamamına sürüp boya işlemi tamamlamalısınız ve gereğine göre boya zamanını aşabilirsiniz oda açılma durumuna bağlı gözünüz saçta olsun,bence bu yöntem hem saçı biraz açacak açarkende istediğiniz tonlar çıkacak ortaya,eğer olaki yinede zamandan ötürü dipler ve uçlar arasında renk farkı oldu,aynı boya ile komple cila atarak o aradaki farkı rötüşlemiş olursunuz , aa yinemi olmadı birşey kaybetmiş olmayacaksınız saçınız açılmış olacak (açıcıya gerek kalmadan) ve bu yüzden dilediğiniz renk daha kolay elde edilecek

süpersiniz ya çooook teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim.yalnız cila boya ile mi yapılıyor.

süpersiniz ya çooook teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim.yalnız cila boya ile mi yapılıyor.

evet boya ile,onuda hemen anlatayım,yine sarı boyanın içine ( saçın uzunluğuna gürlüğüne göre değişir gerçi ama normali yarım tüp diyelim) 3 kaşık kadar su ve birazda saç kremi o zaten çok akışkan olacak,banyoda saç kremler gibi çabuk olmak koşulu ile hertarafına sürüp 8-10 dk kadar bekletip yıkıyoruz ,dipler uzamışsa önce oralara sürülüp biraz bekletiliyor ama o başka mevzu ,şimdilik sizinle ilgisi yok,akıl karıştırmayayım ( boyanız ile ilgili ise,saçınızın neresi koyu ise dipler veya uçlar önce boyayı oralara sürün,takip edin diğer tarafın yani açık renk olan tarafın tonuna benzeyince boyayı hertarafa sürün) bol şans:80:

hiç bilgim yokmuş bu konuda şimdi daha iyi anlıyorum çok teşekkür ederim tekrar tekrar.sıkılmadan uzun uzun anlatmışsınız.denediğim zaman size mutlaka bilgi vericem sevgiler

estağfurullah bizde sağdan soldan öğrenmeye çalışıyoruz,bazen banada öyle olur konu açarım kimse yazmamış birşey ,konu geliiirr geçer:9: bende nerde yazılmamış var yazarım o yüzden,fikrim varsa azçok,umarım olur istediğiniz gibi önemli olan bu yoksa bende üzülürüm yardımım dokunmadı diye,Allah a emanet olun kardeşim:80:

turuncu kafa oldumm kızlar acil yardım bekliyorum.gittim bi kozmetik dükkanına saç boyası alıcam koleston gizemli kahve rengii beğendim saçım koyu deyince neva color açıcı verdi.saçlarım tutuncu oldu çok kötü görünüyo napsam tekrar ne zaman boyayabilirim lütfen fikir verin

kasım ayında beni başımada böyle bir şey gelmişti canım.Bir arkadaş önerisiyle boyama, açıcı eklemiştim turuncu kafa olmuştum.üstler daha açık uçlar daha koyu. iğrenç bir görüntü çıkmıştı ortaya.

tekrar koyu kahvelerden seçip boyadımmm saçımı baktım olcak gibi değil soluğu kuaförde aldımmmm
şimdi karamel renginde boyalı canım.

aynı gün boyama canım saçın yanabilir.Evdeysen bir-iki gün bekle derimmm..
iki boyama arasına bile en erken 15 gün koyuyor kuaförler

koleston müşteri hizmetlerini aradım olanı anlattım 7/1 küllü kumral boya ama 15 dk beklet dedi şimdi boyayı aldım denicem ama 15 dk.yeterli olurmu sizce.

nasıl oldu canım bende 8.1le portakal rengi saçımı kapamıştım seninkide olmuştur umarım

kızlar saçlarım kızıldı rengini açıcı boya ile açtım dipler küllü kumral oldu uçlarda halen uçuk kızıllar var saçımı floransa koyu sarı dore bakır a boyamak istiyorum ama bu boya da kızıl boyalar gibi akıp havluyu boyarmı deneyen boyayan varmı çok hoş bir renk ne dersiniz lütfen yardımEki Görüntüle 150074

konuyu bugün gördüm gerçi ama geçen kuaförümle konuştuk. harika renkler çıkarıyor ama diyoki tek renk kullanmıyomuş.bi boyada 17 çeşit boya var diyo.gayet bol çeşit kullanıyo.ve ince ince alarak boyuyo saçları.boca etmiyo.birbirine yakın iki boyayı kullanabilrsin hem garanti olur.ikisininde yarısını saklarsın bi hafta sonra tekrar kullanırsn.akıcağı kadar akar renk oturmuş olur bence

saçımı boyadım kurumasını bekliyorum ama çok az değişiklik var gibi duruyor.şunu tecrube ettimki en iyisi iyi bir kuaföre gidip boyatmak.bundan sonra da artık boyayamam bebiş düşünüyoruz artık nasıl olduysa öyle kalıcak:(

kızlar saçlarım kurudu düzleştirdim renk çok güzel olduda hafiften kızllık var arada turuncu bi kızıllık ama renk oturur kızıllıklarda gider diye ümit ediyorum ozaman daha güzel olur.hepinize teşekkür ederim.

ben saçımı gizemli kavhe ile boyamak istıyorum saçımın rengi kavhe rengi kısa saçım dugunumuz var teyzemin oglunun ozamana boyucam ilk defa hangi renkle boyucamı tam karar veremedim.... lutfen yardımcı olun

Back