Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı bu renge boyatmak istesem ne renk ne marka almalıyım?

cheescakevesufle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
187
30
34
Ben esmerim ve saç rengim ışığa göre kahve siyah arası değişiyo. Çok beyazım var saçımı boyatmak istiyorum ama saçım koyu olduğu için boyadığım renk siyah olmasın istiyorum. Ona göre araştiriyorum. Esmer oldugum için seçeneğim az gibi.

Düşündüğüm renkler:
Büyüleyici kahve
Koyu kumral
Mocha kahve
Düz kahve

Cok koyu tutmayacak, koyu saçta da gerçek etkisini gosterecek hangi renkleri önerirsiniz. Resimdeki kadinda hangi renk var
images (1).jpeg

Bence esmerlere yakışacak ve kendiminde bir süre kullandığı "palettenin bronz kahve"sini tavsiye ederim. Fikir olsun sizede
1604222071263.png

Bence esmerlere yakışacak ve kendiminde bir süre kullandığı "palettenin bronz kahve"sini tavsiye ederim. Fikir olsun sizedeEki Görüntüle 2713929
Bu renk sahane duruyo gerçekten. Ama saçimin rengi koyu sayilir tutar mi ki bilmiyorum. Bi de bi uygulamadan şöyle bi renk denedim. Bu hangi renk oluyo? Andiriyo sanki bronz kahveyi ama emin degilim.

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-01-12-11-31-1-1.png
    Screenshot_2020-11-01-12-11-31-1-1.png
    786,8 KB · Görüntüleme: 76
Bu renk sahane duruyo gerçekten. Ama saçimin rengi koyu sayilir tutar mi ki bilmiyorum. Bi de bi uygulamadan şöyle bi renk denedim. Bu hangi renk oluyo? Andiriyo sanki bronz kahveyi ama emin degilim.
Bronz kahve bu ladar açık degil sizin biraz bakır gibi duruyor gerçi kötüde durmamış. Bronz kahve bu rengin üstüne tutar bence uzak renkler degil😊

X