Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımı boyayınca dökülmem arttı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kivimuz

Biz bize bize bizden fayda var...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
299
36
118
Arkadaşlar ben yaklaşık 2.5 aydır saçlarıma bakım yapıyorum. Hergün karanfil suyu kullanıyorum,şampuanımın içine sarımsak koydum onunla yıkıyorum. 3 güne bir kuru maya yumurta zeytinyağı kullanıp diğer 3. gün zeytinyağı ve sarımsak kullanıyorum. Baya dökülmem azaldı ama hatta küçük saçlar bile çıktı benim alnım biraz açıkta :) nese dün akşam saçımı boyadım tekrar eskisi gibi dökülmem artttı bir gün içinde seviniyodum aç dökülmem azaldı de ama maalesef yaptığım 2.5 aylık bakım boşuna gitti galiba ne yapmam lazım bi de saçımı koyu renklere boyarsam döülmese azalma gibi bie olurdu cevaplarsanız sevinirim...:2:

saçlarıma boya yapmadan önce benimde saçım dökülüyordu koyu bi renge boyadım bi kaç gün dökülme arttı boya sonuçta kimyasal maddeler var içinde illaki etki ediyor yalnız bakımları yine ihmal etmedim çabuk toparladı saç kendini.
şimdi tekrar boyama yok yere bakımlara devam et

Renkle dökülmenin bir ilgisi yok, hiç duymadım bunu. Maalesef saç boyası döküyor saçları. Sadece dökülme de değil, saçın doğal parlaklığını, canlılığını da alıyor. Ancak boyanın yanında verdikleri bakım kremini kullanınca iyi görünüyor, yumuşacık... Normal boya yerine bitkisel diye satılan, daha az zararı olan boyaları kullanabilirsin. Bir de aktardan çam terebentin yağı alıp diplerine masaj yaparsan iyi olur. Bu yoğun mentollü bir ürün. Biraz yakma, ferahlık hissi veriyor saç diplerine. O bölgedeki kan dolaşımını hızlandırıyor. Saç çıkartma görevi görüyor.

ya aslında hiç boyamak istemiyorumda dip boyası geliyor. Beyaz saçlarım var baya onları kapatmak için boyuyorum hiç istemiyorum ama mecbur bugünde baya dökülünce baya canım sıkıldı düzelmişti çünkü bayadır. Bide çoğalabilseler çok sevinecemde bakımlara devam edicem artık. Doğal yollarla boyuyolar saçları bi bilgisi olan varsa sevinirim kızlar. Çam terebentini duymuştum en kısa zamanda alıcam inş bilmiyorum ya şu boyalardan çektiğimiz ne...

Ben de beyazlar yüzünden boyuyorum. Aslında bitkisel boya alacaktım ama satıcı adam bu boyaların beyazları iyi kapatmadığını söyledi. Hem beyazlar kapanmıyormuş hem de diğer boyalardan çok daha hızlı akıyormuş. Şimdi normal köpük boya kullanıyorum.

Canım aynı dertten bende müzdaribim elbette saç boyaları zararlı lakin bazı boya markaları herkese iyi gelmiyor.Yani boya markası da yapmış olabilir mesela ben 1 sene boyunca saçlarımı sarıya nevacolor ile kuaföre boyatıyodum hiç dökülme sorunum yoktu.Sonra koyu renge dönünce evde kendim vital ile boyamaya başladım ki vital nevadan pahalıdır buna rağmen hiç iyi gelmedi saçlarıma çok dökülme yaptı,demem o ki her boya markası herkeste ayrı tepki veriyor.sen yine saç bakımına devam et yumurtanın sarısı ve zeytinyağı çok iyi geliyor birde içine vitamin kırdınmı saçındaki farkı görüceksin

bilmiyorum ya 1 aydır elimi saçıma atınca neredeyse yok denecek kadar az geliyordu elime dünden beri her ellediğimde mutlaka dökülüyor.Boyanın zararları işte elimden gelsede hiç boyamasam keşke ama beyazlar işte çok sorun ediyorum kendi kendime ama elimde değil. böle saç çıkarıcı doğal ürünler var mı arkadaşlar. teşekkürler ayrıca hepinize yorumlarınızdan dolayı

kullandığın boyanın markası ne?

benim de koleston köpük boyayla boyayınca deli gibi dökmüştü. boyanın markasıyla alakalı olabiliyor bazen.

sevgili kivimuz , benim hipotiroide bağlı saç dökülmem vardı ve alnım epeyce açılmıştı. ben 2-3 aydır doakozmetik şampuan , saç kremi ve saç bakım yağını kullanıyorum . saçım çıktı resmen. alnımdaki açıklık nerdeyse kapandı . % 100 doğal ürünlermiş , hiç inanmazdım ama bi arkadaşım önerdi . çok memnunum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…