• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı boyattım boya rengimi bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum (resimli)

frezya_05

☆ηαтυяα&#846
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
672
9
46
Tekirdağ
................

Eklentiler

• $saç.jpg
    $saç.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 1.164
Son düzenleme:
sanırım bu rengi tutturmak zor kuaförlerde 3 4 rengi karışdırıyolar soruncada söylemiyolar tabi bizler böle riskli işe giremiyoruz ama saçım zor bir renk değil çikolata kahve tarzı ama siyah olmayan bi saç tonu isdiyorum yani hafif bakırımsı durcak kızıl değil

tek renk olmadığı kesin ama daha cok cıkolata kahveye benziyor...

bende o renk tonlarında boyayın demişdim zaten hafifde bakır duruyor ama ben şimdi evde sadece çikolata kahve alır boyarsam siyaha yakın olur diye korkdum az bekletirim diye düşündüm ama genede risk işde palette deluxe 3.65 çikolata kahve renginin oksidanı %6 içine bakmışdım elimde suan palette deluxe 5.60 sıcak çikolata var bunun oksidanıda %9 dikkatimi çekmişdi yani elimdeki ürün daha açık renk olur diye düşündüm ama ben suanki resimdeki saç rengimi bozmakda isdemiyorum ilk boyama biraz açık renk olması normal ama bu rengin 1 2 ton koyusuna razıyım daha koyu aslaa isdemiyorum kuaförde bu ilk boyama 2.3 de tam renk oturcak demişdi tabi kuaförde değil evde boyamayı isdiyorum 1 ay içinde boyamam gerekir 2 hafta oldu yapdıralıda bu zaman içinde inş. güzel bir fikir veren çıkar bana marka ve numara kesin olarak verilirse çok sevinirim

Dün bir kozmetikçide ilgili bir bayan vardı benimde saçımı görerek bu rengimi bozmak isdemiyorum kuaför boyadı dedim 2 3 renk karışımı olduğunu zaten anladı ve belirtti ama bana tavsiye ettiği renk palette bölümündeyken deluxe 7.554 altın karamel 7.65 altın parıltılı kakao oldu kutuya bakarsanız sapsarı görünen bir renk saç rendimde konu başlığında yüklü zaten düşünün boyalar o kadar koyu tutuyorki çikolata kahve isdeyen karamel boyadığı takdirde olucağını anlattı isdeiğiniz renklerin baya açık tonunu tercih edersek kötü sonuçlar çıkmazmış en azından koyu saçın dönüşü yok yani zor ama açık renk tutan bir saç her zaman tonlanarak düzeltilebilir koyu saçın tek çözümü orial oda saçı mahvediyo ben hala kararsız boya zamanımı bekliyeceğim sonunda deneme tahtasına döncez gibime geliyo:1: boyadan anlayan arkadaşların yardımına çok ihtiyacım var:26:

Bakır kahveden koyu çikolata kahveden daha fazla bakır yansımalı bir renk
Açıkçası alacalı bir renk olmuş hoş görünmüyor
Loreal 5.43 ambre bakır geçebilirsiniz üstünden
45409_buyuk.jpg

Bakır kahveden koyu çikolata kahveden daha fazla bakır yansımalı bir renk
Açıkçası alacalı bir renk olmuş hoş görünmüyor
Loreal 5.43 ambre bakır geçebilirsiniz üstünden
45409_buyuk.jpg

evet üstünden geçicemde bi kısmet olmadı az önce elimdeki boyayı değişdirdim gene keşke önerdiğiniz boyanın aynı rengi olsa ama kutu üstündekiler tutmuyor biliyorum 5 le başladığı için koyu olur gibime geliyo elimde suan palette deluxe 6.65 altın parıltılı kakao var sanırım bu boyayla üsdünden geçicemEki Görüntüle 322052 ama dediğiniz bu boyayıda not edicem hoşuma gitti sağolun

şimdilik bulduğum çikolata kahve saç renkleri gerçekden zemin çok önemli bu saçda tonu yakalamak için kiminde açık kiminde koyu duruyor ama su bir gerçek koyu renk saç yüzü daha beyaz tenli gösderiyor daha canlı oluyor yüzünüz üstelik genç görünmekde cabası:34::34:

$cikolata-kahve-sac-rengi-2.jpg

Eki Görüntüle 323296

$chocolate-brown.jpg

$cikolata-kahve-sac-rengi-3.jpg

Fikir olması amacıyla yazıyım dedim 7 8 sene boyunca kullandığım sarı tonlarında gölgeli saçlarım seyrek görüntüsüde cabası koyu renge boyayınca saçlarım daha gür durdu ve ben yıllarca nasıl bu renklere boyamışım diye üzüldüm
$saç rengim.JPG

şimdi bu saç rengimi evde değişdirmeye cesaret edemediğim için kuaförde boyattım yazdığım gibi ilk boyama böle görünmesi normal en az 2 boyama daha lazım renk oturması için
$saç.jpg

fazla koyultmaya niyetim yok ama evde boyamak isdiyorum hala tam bir renk oturmadı kafamda kuaföre bi boya için bir sürü para vermek tarafdarı değilim suan için şimdilik su seçeneklerim var bilgili arkadaşların yardımını bekliyorum
$lorealexcellencecremepro-keratinsacboyasi-5_5acikkestaneakaju.jpg $10222_buyuk.jpg Eki Görüntüle 323303 $22644400blg.jpg Eki Görüntüle 323308 Eki Görüntüle 323310

KENDİM YAZIP KENDİM CEVAPLIYORUM BAKIPDA GEÇENLERE AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM NE GÜZELDE FİKİR VERDİNİZ!!!!!!!!!!!!!!!

Bayanlar forumda bu boyalarında güzel olduğu yazılmış açıkcası bu kararsızlık canımı sıkmaya başladı bütün boyaları alıp denesem saçsız kalınca baya rahatlarmıyım:1::1::1::52::52:garnıer boyayanlardan yorum bekliyoruz:16::16:

$P52002-6_34-pack.png ALTIN KUMRAL
$P55102-5_30-pack.png AÇIK KESTANE DORE
$P55102-5_35-pack.png SICAK ÇİKOLATA

Son düzenleme:
garnıerin color shine artık satılmamaya başlamış bir kaç yere sordum aynı cevabı aldım şaşırdım sebebini sordum tutulmadı sikayet aldı denildi kimbilir neler oldu o yüzden kimse kullanmasın bence palette loreal den şaşmamak lazım bu arada şaçımın resmi koyu bile kaldı suan banyoda akmamasına rağmen rengi çok güzel açıldı harika bir ton oldu:))

Son düzenleme:
garnıer pek kalıcı bir boya değil dediğiniz gibi palette yada lorealden şaşmayın bende kahve tonları kullanırım çokda severim doğal bir renk loreal 6.45 e boyamışdım güzel bir renk oluyo onu dene derim yıkandıkça güzel durcak bir renk isdiyorsan akaju kahve yada altın kakao tonları mutlaka deniyin

Seçeneklerindeki 6.45 loreal kutudaki ton çok güzel görünüyor da, sen bir ton koyusunu düşün her zaman, çünkü kutudakinden koyu oluyor hep. Bakırlık istiyorsan akaju lu bir saç rengi almalısın.

Seçeneklerindeki 6.45 loreal kutudaki ton çok güzel görünüyor da, sen bir ton koyusunu düşün her zaman, çünkü kutudakinden koyu oluyor hep. Bakırlık istiyorsan akaju lu bir saç rengi almalısın.

öncelikle teşekkür canım 6.45 kutudaki renk zaten resimdeki saçımla alakasız bi ton koyusuda benzer umarım hala 2.boyamamı yapmadım ay sonu düşünüyorum artık bana tavsiye edebileceğin akajulu saçımın tonunda bir boya markası ve numarası verebilirsen çok sevinirim iyice kararsız kaldım kafam karışdı yani:44::44:bide bu 6.45 kolay bulabilirim hep karşıma çıkıyor çıkıyorda ya çok akan bir renkse pişman olurum kuaför boyaınca sadece ilk yıkamamda akdı sonra akma filan olmadı ama renk 1 ton açıldı haliyle alt zemin sarılı olduğu için dün kozmetikçide palette 6.68 bronz kahve gördüm çokkk güzel bir renk bide yazında tutulmuş bir renkmiş sordum yani oda olabilir kıyaslama yapdımda palette 6.65 altın parıltılı kakao yansıması sarı altın tonu bu palette 6.68 bronz kahvenin kırmızı aradaki farkları bu bunuda dikkate alıcam suan saçım kırmızı yansımalı altına çevirmek iyi olabilir yazın kırmızıya döneriz:1:

garnıer pek kalıcı bir boya değil dediğiniz gibi palette yada lorealden şaşmayın bende kahve tonları kullanırım çokda severim doğal bir renk loreal 6.45 e boyamışdım güzel bir renk oluyo onu dene derim yıkandıkça güzel durcak bir renk isdiyorsan akaju kahve yada altın kakao tonları mutlaka deniyin

teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alıcam akaju tavsiyesi çok olmuş bi boyasam hayırlısıyla alışıcamda daha ilk boyamam olcak sonrası gelir zaten:34:

garnier o kadarda iyi marka değil renkler o kadar iyi çıkmıyor canım bence yaaa palette,syoss yada loreal al.....

Bu kesinlikle 6 numaradan daha koyu bir renk değil.. Yani 5 ile başlayan bir renk almayın. Loreal 6.41 buna yakın olabilir.

geçen gün boyadım bende palette bronz kahve sizin isdediğiniz renklerde bu tonlara yakın sanırım okuduklarımdan anladığıma göre ben paletteden mennunum lorealda iyidir ama şimdilik paletteyi değişmicem sanırım 2.deneyeceğim renkde altın parıltılı kakao olucak kahve tonlarını çok seviyorum hala boyamadıysanız bu renkleri tercih edebilirsiniz çok koyu olmuyolar tam kahve tutuyor yani

Back