- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
-
- Konu Sahibi Papatya129
Aynı kuaför düzeltirse ne ala ama bence düzeltemez.
Zaten ombreden anlasa baştan o geçişi yapardı :)
Nolur yardim edinsenin kuaförün omreden anlamıyor geçişin g si yok çok sert olmus ama rengi güzel yani kuaföre gitmekten başka şansın yok tatlım:) ama aynı kuaföre gidip düzeltin de para verdin sonuçta bedavaya düzeltmesi lazım baktın olmuyo iyi bi kuaföre gitmen gerekecek
Ombre var ombre var canim boyasi gelmis sac degil dogal acilma efekti yaratmak icin yapilan bi islem gecisli dogal gecisli duran bir sac elde etmek icin yapiliyo. tatlim su kuaföre ne kadar verdin git bari sacini dogal rengine boyasin bedava yapsin bunuda bari
canım doğrusunu söylemek gerekirse hiç berememiş. Ben kendim yapmıştım geçen sene ombre daha yumusak bir geçişi vardı saçımınEvet bende gordum bu resmi ama istedigim daha yumusak bir gecisti canim
canım yapabilen kuaför çok güzel yapıyor ama yapamayanda batırıyor gerçekten. Ben kendim yapmıştım hemde çıt çıtlarıma bile yaptım kuaförlerden bin kat daha güzel olmuştuBence ombreden direk vazgeçin. Moda olmasa çok dalga geçilecek bir model.
Ben soldakinden yaptırabileni hiç görmedim :)
Eki Görüntüle 1400408
Ya banyoya girdim ve saclarim bu hale döndü nolur yardım edin sabahtan beri agliyorum
şu ombrden ne anlıyorsunuz :)
benim saçım da şu an böyle...çünkü 7 aydır saç uzatıyorum,boya bir daha düşünmüyorum...hayır gidip de üstüne para veriyorsunuz boyası gelmiş saça sahip olmak için :):):)
Nolur yardim edin
Evet:)Ombrenin amacı saçı aşağıya doğru yavaş yavaş açmak.
Dibi çıkmış gibi göstermek değil ki.
Zaten bu arkadaşımın saçının ombre ile hiç alakası yok :)