Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyattım bakar mısınız? :(

Aynı kuaför düzeltirse ne ala ama bence düzeltemez.
Zaten ombreden anlasa baştan o geçişi yapardı :)

Ya banyoya girdim ve saclarim bu hale döndü nolur yardım edin sabahtan beri agliyorum :KK43:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    149,4 KB · Görüntüleme: 88
  • image.jpg
    image.jpg
    106,4 KB · Görüntüleme: 103
senin kuaförün omreden anlamıyor geçişin g si yok çok sert olmus ama rengi güzel yani kuaföre gitmekten başka şansın yok tatlım:) ama aynı kuaföre gidip düzeltin de para verdin sonuçta bedavaya düzeltmesi lazım baktın olmuyo iyi bi kuaföre gitmen gerekecek
Nolur yardim edin :KK43:

şu ombrden ne anlıyorsunuz :)
benim saçım da şu an böyle...çünkü 7 aydır saç uzatıyorum,boya bir daha düşünmüyorum...hayır gidip de üstüne para veriyorsunuz boyası gelmiş saça sahip olmak için :):):)

Ombre var ombre var canim boyasi gelmis sac degil dogal acilma efekti yaratmak icin yapilan bi islem gecisli dogal gecisli duran bir sac elde etmek icin yapiliyo. tatlim su kuaföre ne kadar verdin git bari sacini dogal rengine boyasin bedava yapsin bunuda bari

Ombre var ombre var canim boyasi gelmis sac degil dogal acilma efekti yaratmak icin yapilan bi islem gecisli dogal gecisli duran bir sac elde etmek icin yapiliyo. tatlim su kuaföre ne kadar verdin git bari sacini dogal rengine boyasin bedava yapsin bunuda bari

Yarin gidicem kendi rengime boyamasini soylicem zaten evde kendim boyasam bu kadar olurdu ya doktugum paraya yazik

Bence ombreden direk vazgeçin. Moda olmasa çok dalga geçilecek bir model.

Ben soldakinden yaptırabileni hiç görmedim :)

i3qNyEC.jpg

şu ombrden ne anlıyorsunuz :)
benim saçım da şu an böyle...çünkü 7 aydır saç uzatıyorum,boya bir daha düşünmüyorum...hayır gidip de üstüne para veriyorsunuz boyası gelmiş saça sahip olmak için :):):)

Ombrenin amacı saçı aşağıya doğru yavaş yavaş açmak.
Dibi çıkmış gibi göstermek değil ki.
Zaten bu arkadaşımın saçının ombre ile hiç alakası yok :)

Çok itici durmuyor ama çok sert bir geçiş olmuş ve sarının tonunu tam tutturamamışlar.Üst taraflar bir ton açık olmalıydı

Canım ben sarı saç kullanıyorum. Sana tavsiyem yukarlara hiç elleme açık sarı 2 kutu boya al birine uçlarını üzelce boyat en azından sarı kısımlar hoş dursun

canım saçında ki geçişler çok keskin olmuş,yani saçların sarıymışta dibinden kendi saçların çıkmışta uzamış gibi:KK43:bunu düzeltmen için kuaförün uçlara uyguladığı işlemi ara ara çizgi halinde saç diplerine doğru boyaması gerekiyor,buda en başta yapılmalıydı.

X