- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
-
- Konu Sahibi Papatya129
BENCE GUZEL OLMUS CNM UZULME BOSUNA OMBREMI YAPTIN BALKÖPÜĞÜ TONLARDA SANIRIM
Saçların zaten çok güzelmiş bence göze batan bise yok yüzüne yakismismi bilmiyom at önden odada bakakAblalarım arkadaşlarım saçımı ilk defa boyattım, moralim çok bozuk annem güzel oldu diyor ama üzülmeyim diye diyor gibigözüm alişamadı sabahtan beri ayna karşısındayım.. Kötü mü olmuş lise sondayım yaşıma gore... Eki Görüntüle 1398405 Eki Görüntüle 1398407
EVET BENCEDE ARKADAN BENDE BI SORUN GOREMEDIM YUZUNEDE YAKISTIYSA HICBIR PROBLEM YOKSaçların zaten çok güzelmiş bence göze batan bise yok yüzüne yakismismi bilmiyom at önden odada bakak
Ayy cok tesekkur ederim moralim duzeldi cok sagolunSaçların zaten çok güzelmiş bence göze batan bise yok yüzüne yakismismi bilmiyom at önden odada bakak
Cok sagolun canimi sikan tek sey gecislerdi onun disnda problem yok :)EVET BENCEDE ARKADAN BENDE BI SORUN GOREMEDIM YUZUNEDE YAKISTIYSA HICBIR PROBLEM YOK
Aynen kendi sac rengim koyu oldugu icin bu renge gecis biraz sert olmusşimdi evet doğruyu söylemek gerekirse geçişler daha yumuşak olsaydı daha hoş olabilirdi ama şu anki hali de öyle kötü değil ve ombrenin rengi çok güzel olmuş..
peki ben bu gecisleri nasil duzelttirebilirimBence kötü durmuyor.
Ama senin de dediğin gibi renk geçişi olmamış.
Ombre yapmaya çalışmış kuaför ama çizgiyle kesilmiş gibi iki renk yapmış.
Rengin yukarıdan aşağıya yavaş yavaş açılması gerekiyordu.
Ancak benim gözüme kötü görünmedi beğendim.
Güle güle kullan.
Aynen bu gecisi nasil yumusatabilirler ne yapmam gerekOmbre yapılmaya calısılmış sanırım ama geçiş çok keskın olmuş..
Ayrıca ıkı fotodakı saclar farklı..ılkı daha ıyı..
Evet bende gordum bu resmi ama istedigim daha yumusak bir gecisti canimçok hoş durmuş hatta sana resim atayım bu tona çok benzettim.Eki Görüntüle 1399076 ikinci resmini
T
peki ben bu gecisleri nasil duzelttirebilirim
senin kuaförün omreden anlamıyor geçişin g si yok çok sert olmus ama rengi güzel yani kuaföre gitmekten başka şansın yok tatlım:) ama aynı kuaföre gidip düzeltin de para verdin sonuçta bedavaya düzeltmesi lazım baktın olmuyo iyi bi kuaföre gitmen gerekecek