• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyattım ama istediğim gibi olmadı

bugza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
2.169
2.543
133
Saç boyama konusunda çok yeniyim 34 yaşında olmama rağmen :)
Bugüne kadar beyaz saçım yok diye hiç boya gereği duymadım.Şu anda da 3 4 tel beyaz saçım var.Ama bayramdan önce bi dürtü ile saçımı boyamaya karar verdim.Kızıl olsun dedim ve bir kuaföre gittim.İnternetten bir renk beğenmiştim onu boyamasını söyledim.İlk olacağı için de heyecan yaptım :)
Kendi saçım kestane rengi.Baya da koyu sayılır.Buğday tenliyim.Gözüm ela.Kaşlarım da koyu renk.Küaför kız Artego 7.44 bakır kahve boyadı.Birden çok açmaya cesaret edemedim dedi.
Şu an saçım güneşte parlayan,üzerinde hafiiff bir kızılımtrak olan kahverenginde.Artık boya da olduğu için boya boyayı açmaz diyorlar.Rengi akıtıp yeniden boyatma yolu varmış,ama zararlı sanırım.
Palette sonbahar kızılı rengini çok beğendim.Forumda da baya konuşulmuş.Evde bir kaç kez bu rengi boyasam nasıl olur sizce.Birkaç aya kadar güzel bir kızıl ortaya çıkar mı?

Kendi rengim>>>>>>>>>>>>>>>>Beğendiğim>>>>>>>>>>>>>>>>Şu anki rengim

Eki Görüntüle 493881 Eki Görüntüle 493882 Eki Görüntüle 493884

bence saç rengin çok güzel yakışmış sana boyamasan daha güzel olur bence

bence şu anki rengin çok güzel kuaförün akıllı kızmış öyle kötü kötü renklere boyamamış bence çok güzel olmuş güle güle kullan başka renk arama

Her rengi denedim. 6 yıldır saçımı kendim boyarım.
Saçımı simsiyah renkten açık sarı renge evde kendim açmış biriyim.
Kısaca forumda yeniyim ama boya konusunda hakkında konuşacak kadar tecrübeliyim.

Umarım alınmazsınız affınıza sığınarak söylüyorum.
Şimdiki saçlarınız sizi biraz sıradan ve saçlarınızı bakımsız göstermiş.
Saç rengi dğişme fikriniz doğru karar.

2. resim size çok yakışır dalgalı olarak.
Sizin saçlarınız da benimki gibi ince telli.
O yüzden maşa yapmanız,fırsatınız oldukça yaptırmanız sizde havalı ve şık duracaktır.

3. resimdeki renk daha açık, bu da cildinize gider.
Gözleriniz rengi ela ya, bu renkle yeşile döner.
Ama bu renkte de maşa kullanın, yakışır diyorum.

Son düzenleme:
Her rengi denedim. 6 yıldır saçımı kendim boyarım.
Saçımı simsiyah renkten açık sarı renge evde kendim açmış biriyim.
Kısaca forumda yeniyim ama boya konusunda hakkında konuşacak kadar tecrübeliyim.

Umarım alınmazsınız affınıza sığınarak söylüyorum.
Şimdiki saçlarınız sizi biraz sıradan ve saçlarınızı bakımsız göstermiş.
Saç rengi dğişme fikriniz doğru karar.

2. resim size çok yakışır dalgalı olarak.
Sizin saçlarınız da benimki gibi ince telli.
O yüzden maşa yapmanız,fırsatınız oldukça yaptırmanız sizde havalı ve şık duracaktır.

3. resimdeki renk daha açık, bu da cildinize gider.
Gözleriniz rengi ela ya, bu renkle yeşile döner.
Ama bu renkte de maşa kullanın, yakışır diyorum.

resimlerde bir karışıklık oldu galiba. ilk resim doğal saç rengim(boyamadan önce öyleydi 15gün önce) ikinci resim,beğendiğim bir renk. üçüncü ise şu an boyadan sonraki halim
evet saçlarım ince telli..hemen sönüyor..o zaman devamlı maşa yapmam gerekecek..yarın hemen deniyorum..maşalı ve güneşte bir resim ekleyeyim

Back