kötü olucağını zannetmem yani yanma kopma gibi falan...en kötüsü istemediğin bi renk olabilir oda boyaya boyaya düzelicektir zaten,ayyy sabah sabah konuştuk konuştuk bende gidip boya alıcam birazdan
bi açılsındA bakalım bol bol bakım yapıcam artık rengide boyaya boyayay düzelticem.:)=:9 senin saçların ne renk canım merak ettim
3 gün öce kendi renginin üstüne açık kumralla boyadım,güzel bi renk oldu bugünde küllü sarıyla boyıcam[/QUOTE
benim tenim cok beyaz bundn 5 yıl önce küllü bi renge boyatmıştım bana hiç yakışmamıştı cok yorgun yaşlı göstermişti beni keşke braz daha koyu tenli olsaydım diyorum bazen senin ten rengin ne?
3 gün öce kendi renginin üstüne açık kumralla boyadım,güzel bi renk oldu bugünde küllü sarıyla boyıcam[/QUOTE
benim tenim cok beyaz bundn 5 yıl önce küllü bi renge boyatmıştım bana hiç yakışmamıştı cok yorgun yaşlı göstermişti beni keşke braz daha koyu tenli olsaydım diyorum bazen senin ten rengin ne?
esmerim ben canım,bende o renkleri çok seviyorum bakalım küllü bi renkle ilk defa boyıcam,açık tenliysen sanada sarı sütlü kahve tonları gider
esmerim ben canım,bende o renkleri çok seviyorum bakalım küllü bi renkle ilk defa boyıcam,açık tenliysen sanada sarı sütlü kahve tonları gider
canım sana yakışıyordur küllü tonlar.kuaförde öyle diyor ama kaş problemim var işte kaşlar kapkara:9kalın deil ince ama siyah işte onlarıda boyarım diyor o kadar sırıtıyorki sac boyanınca komik oluyorum:)
canım sana yakışıyordur küllü tonlar.kuaförde öyle diyor ama kaş problemim var işte kaşlar kapkara:9kalın deil ince ama siyah işte onlarıda boyarım diyor o kadar sırıtıyorki sac boyanınca komik oluyorum:)
çok açık renkte siyah kaşlar sırıtır,bende röfle yaptırdığımda kuaför az bişey siyahlığı kırılsın diye sürmüştü güzel oldu yani açık renk yaptırınca sende öyle yaparsın
canım şimdiki halim böyle.hangi renk daha ii durur
bu saçta yakışmış,açık renklerde gider dediğim gibi..bej rengi falan var onları bi araştır istersen...ben boyadım saçımı çok fazla açılmadı,naptın sen kuaföre gittinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?