Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyatacağım napıcağımı bilmiyorum

cincancon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
484
35
73
34
1 haftadır kuaför arastırıyorum tuzladayım 2 tane adam gibi kuaför bulabildim saçlarım siyaha boyalıydı 5 aydır boyamıyorum iyice aktı ve koyu kestane oldu sacımı actırmak istiyorum.kuaförün biri sacını kustururum istedigin renklerden birine boyarız dedi
digeri ise bitkisel oryalle acıcam dedi karamele kadar olur diyor .ikisde sacın yanmaz yıpranmaz diye granti veriyor cok karasız kaldım fiyatlarda ikiside aynı n e yapsam bilmiorum sacların zarar görücek diye cok korkuyorum en az zararla hangi yöntemle kurtulurum .yaza dogru sarı istiyorum onun için en uygun zemin ne olur.bana yardımcı olursanız cok sevinirim esim acık renk die tutturdu

slm ne diye kuaforlere o kadar para vereceksin ki
garnier de bir boya var hem saci aciyor hem boyuyor ustelik hicde yipratmiyor ben sacimi koyu kestaneden sariya kadar actim bu boya ile

eğer başta sarı istemiyosan yavaş yavaş açılır yanmaz,2 3 ayda bir koyudan açığa doğru giderek boyatırsan saçının fazla yıpranıcağını sanmam,kuaförün nasıl yapıcağınada bağlı tabi

slm ne diye kuaforlere o kadar para vereceksin ki
garnier de bir boya var hem saci aciyor hem boyuyor ustelik hicde yipratmiyor ben sacimi koyu kestaneden sariya kadar actim bu boya ile

saçıın rengi cok karışık kızıllar falanda var yapabilirmiyimki bilmiyorum.pek anlamıyorum bu işlerden nasıl yaptın yardımcı olurmsun

yavas yavas istiyorum mesela çikolata kahve yaptırsam sonrasında yavas yavas boyaya boyaya evde kendim rengini açabilirmiyim.kusturmamı yoksa orialll acılmamı daha iyidir

yavas yavas istiyorum mesela çikolata kahve yaptırsam sonrasında yavas yavas boyaya boyaya evde kendim rengini açabilirmiyim.kusturmamı yoksa orialll acılmamı daha iyidir

eğer sabırlıysan evde kademe kademede açabilirsin tabii..orial kusturma onlar hep saça zarar verir

istersen saçının rengini ekle,belki daha iyi yardımcı olabilirler,kızıllıklar var demişsin çünkü,tek renk olmayabilir evde boyamayla,yada onları kapatır 1 2 ay sonra tekrar boyarsın,ilk başta kuaföre git bence

bende ilk olarak öle düşündüm önce sacımı tek renge kahve tonlarına getirip sonrasında yavas yavas bişeyler yapmayı sacımın rengi cok karışık kestanede var kızılda var 10 cm kendi sacım ama kararsız kaldıgım tek sey kusturmamı yoksa orialmi ikiside yıpranma olmıycak die garanti veriyor kopma yanma yıpranma olursa ödeme yapma diyorlar ama inanmıyorum tbi illa yıpranıcak hangisi bana en az zararı verir onu merak ediyorum.

kendim nasıl acabilirim?

ilk önce saçından 3 4 ton daha açık bi renk boyayla boyarsın mesele biraz zaman geçtikten sonra zemin renginden daha açık bir boyayla boyarsın bu şekilde olur,bende şuan öyle yapıyorum kestaneydi kendi rengim 2 gün önce açık kumralla boyadım baya açıldı bikaç gün sonra daha açık bi renkle boyıcam,istediğim renk olana kadar haa bir anda olsun dersen çok yıpranır,2 sene önce yaptım saçık kızıl boyalıydı ilk önce kızıllığı kapatmak için açık kestane tonlarında boyadım sonra oryalle açmayı denedim turuncu oldu,istediğim renk olmayınca tekrar tekrar boyadım haliyle çok yıprandı ve istediğim renkte olmadı 2 sene hiç ellemedim kestire kestire doğal rengi gelsin diye bekledim,kuaförde çok hüsrana uğradım hep bakırlı renkler yaptılar kabulde etmiyolar işin kötüsü,ama arada kızıllıklar var diyosun şimdi daha açık bir renk alırda boyarsan o kızıllıklar kapanmaz zamanla bakıra dönüşür saçın aralarında oda hoş bi görüntü olmaz,bence ilk önce kuaförde tek bi renk elde et,daha sonra evde zamanla açarsın,yada kuaför güvenilir işin ehliyse istediğin rengi orda yaptır derim

orial çok bekletmezse kopmaz ama yinede zarar görür,kusturma saçın rengini bi kaç ton açar,orial fazla bekletilirse saç kopabilir,orial koyu saçlarda evde denenirse bakır yada turuncu renk ortaya çıkarır,tabi alt zemin açıksa dahada açar

Son düzenleme:

tsk ederim yardımcı oluyorsun bn bu işlerden hiç anlamıyorum şimdilik kahve tonları istiyorum sonrasını yavas yavas halledicem artık.sacımı oriyalle acıcak olan kuaför bir tutam denedi koyu sarılı kızılı bişey oldu yıpranma olmadı bitkisel acıcı oldugunu söylüyor karamel bile yparım dedi digeri ise oryal röflede kullanılır sacı acmada sacı mehfeder diyor senin sacını çikolata kahve yaparım diyor.napıcam bilmiyorum oturup aglıycam nerdeyse hangisini secmeliyim bilemiyorum

işte orial bakır turuncu öyle renkler çıkarır ortaya,doğru sölemiş diğer kuaför çoğunluklar röflede kullanılır yıpratmaz diye bişey yoktur azda olsa yıpratır,eğer daha önce orial kullandıysan bilirsin saçın eskisinden daha zor taranır açılır yıpratır mutlaka,karamel rengine boyatmayla yıpranıcağını sanmıyorum,peki bu kuaför orial kullanmada niye ısrar ediyoki onu anlamadım

canım ağlanıcak bişey yokki,ben şimdiye kadar belki 30 kere saçımı boyattım perma yaptırdım röfle yaptırdım oryalle açtırdım evde boyadım hiç bişey olmadı

aslında kuaförün söyledigi şey sacımı kahve tonlarıına getirip sonra siliciyle hiç yıpratmadan acarız dior silici sadecesiyah kestane tonlaında işe yaramıyormuş kızıl olsa komple yada kahve silinebilirmiş o yüzden kahve kumral tonlarını sacın rengi iyice oturana kadar kullan sonra sileriz dedi. orialden baska bişeyle sacı acamayız diyor.klaiteli bi açıcı sacı yakamz sadece uclarda kuruluk olur diyor
sacım zaten biraz yıpranmış durumda

digeri ise sacını kustururum çikolata kahve tonlarına boyarım kızıllık her kahve tonunda olur zaten zamanl< boyaya boyayay kızllıkta kalmaz diyor

2 sne önce sacımı actırıyım dedim kınada vardı saclarım yandı kısacık kaldı erkek sacı gibi bişeyede benzemedi o yüzden cok korkuyorum senide cok sıktım kusura bakma ama kaç gündür düşünüyorum sence ne yapmalıyım

canım ağlanıcak bişey yokki,ben şimdiye kadar belki 30 kere saçımı boyattım perma yaptırdım röfle yaptırdım oryalle açtırdım evde boyadım hiç bişey olmadı

cok sanslıymışsın canım benim saclar o kadAR İNCEKİ bi kere yanmayı daha kaldıramaz

evet boyaya boyaya kızıllık kalmaz..ben olsam ilk söylediğine yaptırırdım çünkü ben dah önce oryalle saçımı çok açtırdım,açıcıyı mecbur karıştırıcak saçının renginin açılması için,ama öyle kopmaya kadar gitmez,dediği gibi kuruluk olur,yandığı zaman sen evdemi yapmıştın

ikinci kuaför çikolata kahve demişte o rengi evdede elde edebilirsin,çikolata kahve çok açık bi renk diilki zaten koyuya yakın

ilk söyledigime yaptırıcam daha ii olucana eminim .son bi kez daha deniyim bakalım.evde yapmadım güzel bişey olsun diye ii bir kuaföre gittim ama hiçte iyi degilmiş istanbul tuzla aydın taner.bidahamı asla !!!ben daha güzelini yapardım ondaN.PAZARTESİ GİDİCEM bakalım nasıl olucak fotografını koyarım ilk ve sonraki halinin şimdiki hali cok kötü ya aslında yarın cok istiyordumda evlilik yıldonumümüz simdiki halinden kötü olrsada hiç olmaz pazartesiye attım bakalım sonuç ne olucak

kötü olucağını zannetmem yani yanma kopma gibi falan...en kötüsü istemediğin bi renk olabilir oda boyaya boyaya düzelicektir zaten,ayyy sabah sabah konuştuk konuştuk bende gidip boya alıcam birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…