1 haftadır kuaför arastırıyorum tuzladayım 2 tane adam gibi kuaför bulabildim saçlarım siyaha boyalıydı 5 aydır boyamıyorum iyice aktı ve koyu kestane oldu sacımı actırmak istiyorum.kuaförün biri sacını kustururum istedigin renklerden birine boyarız dedi
digeri ise bitkisel oryalle acıcam dedi karamele kadar olur diyor .ikisde sacın yanmaz yıpranmaz diye granti veriyor cok karasız kaldım fiyatlarda ikiside aynı n e yapsam bilmiorum sacların zarar görücek diye cok korkuyorum en az zararla hangi yöntemle kurtulurum .yaza dogru sarı istiyorum onun için en uygun zemin ne olur.bana yardımcı olursanız cok sevinirim esim acık renk die tutturdu![KK22 :22: :22:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk22.gif)
digeri ise bitkisel oryalle acıcam dedi karamele kadar olur diyor .ikisde sacın yanmaz yıpranmaz diye granti veriyor cok karasız kaldım fiyatlarda ikiside aynı n e yapsam bilmiorum sacların zarar görücek diye cok korkuyorum en az zararla hangi yöntemle kurtulurum .yaza dogru sarı istiyorum onun için en uygun zemin ne olur.bana yardımcı olursanız cok sevinirim esim acık renk die tutturdu
![KK22 :22: :22:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk22.gif)