Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyasam mı lütfen yardımcı olun kızlar

lala14

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ♥
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
66
3
6
Bursa
Kızlar aklıma takıldı saçımı koyu sarı yapmak istiyorum aralarınada karamel renk attırmak istiyorum balyajla kötümü olur sizce ben kumralım kaşlarım biraz kalın aldırıp saç rengimi kırdırmayı düşünüyorum nasıl olur sizce fikir verin :/ ?

Merhabalar;

Saçınız daha önceden boyanmadıysa boya kullanan biri olarak boyamanızı önermem. Çünkü bırakın saça zararını sarı tonlarında düşündüğünüz için 20-25 günde bir dip boyası yapmak zorunda kalacaksınız. Onun yerine kendi saçınızın üzerine KARAMEL KREPE BALYAJ attırın. Bunlar gibi;
Eki Görüntüle 731292

Saçımda boya var canım :S normal saç rengim kumraldı açık kumrala boyadım ama olmadı tabi kutunun üstündekine aldandım pek tecrübeli olmadığım için :S

Saçımda boya var canım :S normal saç rengim kumraldı açık kumrala boyadım ama olmadı tabi kutunun üstündekine aldandım pek tecrübeli olmadığım için :S

O zaman ya boyadığınız rengin üstüne sarı ya da istediğiniz ton krepe balyaj attırın(bu sayede saç ypranmaz ve koyu görünümü yumuşar) ya da saçınızı açtırıp dediğiniz renk yaptırın (tabi saçınız dayanırsa)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…