Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı boyamak istiyorum

medusaa16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
5
8
27
öncelikle merhaba arkadaşlar size saçımla ilgili kısa bi özet geçeyim ben yaklaşık iki yıl önce saçıma açıcı kullanıp sarı yaptım sonra 3-4 ayda bir dip boyası yaptım saçlarım fazlasıyla yıprandi sonra boyamama kararı aldım busefer dip boyalarımla afedersiniz çürümüş muza benzedim :KK34: sonra bidaha boyamamak için siyah yaptım 8 ay önce ve 1 hafta önce katlı kestirerek bütük kırıklarımı temizlettim ve saçlarım 2 yılda açıcıların etkisiyle toparladı şuan gayet sağlıklı 8 aydır saçımı boyamıyorum asıl konuya gelelim ben saçımı mora boyamak istiyorum ama kesinlikle açıcı kullanmicam sadece boya saçlarım yıpranırmı yapıranırsa nekadar yıpranır açıcı kullanmadan önce saçlarım boyamalardan etkilenmiyodu ama şimdi etkilenirmi bilmiyorum çok fazla boyama isteği var içimde bi okadarda korkuyorum bu konuda tecrübeli yada uzman arkadaşlarımız varsa yardım edebilirmisiniz
search

Sac siyahken açmadan mora dönmezki. Acicaksanizda illaki yıpranma olucak yine.bende durmadan siyah boyuyor yılda bir kere de açıyorum. Tam toparlanıyor saç. Hoppa yine yıpratıyorum.ama ben dayanamam hep aynı renkte sıkılırım. Yipranmayida önemsemiyorum. Göze alırsanız yapın. Bide siyahtan en fazla kizil yansıması bir kumrala kadar açarsıniz ilk etapta.onun üstüne mor olurmu bilemem.

Sac siyahken açmadan mora dönmezki. Aci
Sac siyahken açmadan mora dönmezki. Acicaksanizda illaki yıpranma olucak yine.bende durmadan siyah boyuyor yılda bir kere de açıyorum. Tam toparlanıyor saç. Hoppa yine yıpratıyorum.ama ben dayanamam hep aynı renkte sıkılırım. Yipranmayida önemsemiyorum. Göze alırsanız yapın. Bide siyahtan en fazla kizil yansıması bir kumrala kadar açarsıniz ilk etapta.onun üstüne mor olurmu bilemem.
Saçim suanda profildeki gibi degil casimdaki boya tamamen akti kestirmeyle birlikte kendi rengine dondu bende biliyorum sacin siyahtan baska renge donmicegini defalarca boyadim sonucta benim sorudgum sey asiri bi yipramma olurmu kestirmem gerekirmi

X