• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı boyamak istiyorum..

Su_le

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010
1
0
86
İstanbul
Saç rengimi değiştirmek istiyorum ama ilk defa yapıcağım için renk konusunda karar veremiyorum. Saç rengim koyu kahve ten rengimde sarımsı, hangi renge boyamalıyım sizce ?

Saç rengimi değiştirmek istiyorum ama ilk defa yapıcağım için renk konusunda karar veremiyorum. Saç rengim koyu kahve ten rengimde sarımsı, hangi renge boyamalıyım sizce ?

Merhabalar;

Sanırım saçında kimyasal işlem yok yani hiç boyanmamış. Benim tavsiyem saçında beyaz yoksa düz renk boyama. Kuaföre git karamel balyaj attır. Gitmek istemiyorsan Loreal Majirel 8.3 %9(30volume) luk oksaidan ile sadece uçlarına uygulayıp folyo ile sar. Böylece daha doğal bir görünüm, güneşte açılmış saç rengi elde edebilirsin :)

Yok ben illa boyayacağım diyorsan sıcak renkler kullanmalısın, çünkü ten renginin sarımsı olduğunu söylüyorsun. Sana önerebileceğim renkler;
Saç tonuma yakın olsun diyorsan: Koleston Perfect 6/43(içinde hafif kızıllık vardır), Koleston Perfect 7/75, Koleston Perfect 6/7
Saç tonumdan biraz daha açık olsun diyorsan: Koleston perfect 7/47, Koleston Perfect 7/43(içinde hafif kızıllık vardır) Koleston Perfect 8/41

Bu renkler market boyası değildir. Kuaför malzemeleri satan yerlerden ya da internet ortamından rahatlıkla elde edebilirisin.
DİPNOT: bu renkleri uygulamaya karar verirsen kesinlikle %9(30 volume) luk oksidan ile karıştırman gerekiyor. %6(20 volume) lık oksidan ile boyarsan hem cansız hem de koyu tutar :)

Back