Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç rengimi değiştirmek istiyorum ama ilk defa yapıcağım için renk konusunda karar veremiyorum. Saç rengim koyu kahve ten rengimde sarımsı, hangi renge boyamalıyım sizce ?
Saç rengimi değiştirmek istiyorum ama ilk defa yapıcağım için renk konusunda karar veremiyorum. Saç rengim koyu kahve ten rengimde sarımsı, hangi renge boyamalıyım sizce ?
Sanırım saçında kimyasal işlem yok yani hiç boyanmamış. Benim tavsiyem saçında beyaz yoksa düz renk boyama. Kuaföre git karamel balyaj attır. Gitmek istemiyorsan Loreal Majirel 8.3 %9(30volume) luk oksaidan ile sadece uçlarına uygulayıp folyo ile sar. Böylece daha doğal bir görünüm, güneşte açılmış saç rengi elde edebilirsin :)
Yok ben illa boyayacağım diyorsan sıcak renkler kullanmalısın, çünkü ten renginin sarımsı olduğunu söylüyorsun. Sana önerebileceğim renkler;
Saç tonuma yakın olsun diyorsan: Koleston Perfect 6/43(içinde hafif kızıllık vardır), Koleston Perfect 7/75, Koleston Perfect 6/7
Saç tonumdan biraz daha açık olsun diyorsan: Koleston perfect 7/47, Koleston Perfect 7/43(içinde hafif kızıllık vardır) Koleston Perfect 8/41
Bu renkler market boyası değildir. Kuaför malzemeleri satan yerlerden ya da internet ortamından rahatlıkla elde edebilirisin.
DİPNOT: bu renkleri uygulamaya karar verirsen kesinlikle %9(30 volume) luk oksidan ile karıştırman gerekiyor. %6(20 volume) lık oksidan ile boyarsan hem cansız hem de koyu tutar :)