• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı boyamak istiyorum ama renk konusunda kararsızım... (resimli)

CakilTasi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
746
5
68
Manisa
hanımlar kendimde değişiklikler yapmak istiyorum biraz, saçlarımdan başlıycam.. aslında saçlarımda dökülme problemi var fazlasıyla o yüzden boyamadım bunca zaman ama, boyalıda dökülcek boyasızda dökülüyo zaten.. rengini biraz değiştirmek istiyorum yine koyu bir renk istiyorum ama kararsızım.. ayrıca saçlarım doğal renginde, saçlarımı daha az yıpratarak nasıl boyayabilirim? doğal ve ya organik diye boyalar satılıyor ne kadar memnun kalırım kullanan varsa fikirlerini bekliyorumm.

Eklentiler

• $DSCF0500.jpg
    $DSCF0500.jpg
    119,2 KB · Görüntüleme: 194
Son düzenleme:
hanımlar kendimde değişiklikler yapmak istiyorum biraz, saçlarımdan başlıycam.. Aslında saçlarımda dökülme problemi var fazlasıyla o yüzden boyamadım bunca zaman ama, boyalıda dökülcek boyasızda dökülüyo zaten.. Rengini biraz değiştirmek istiyorum yine koyu bir renk istiyorum ama kararsızım.. Ayrıca saçlarım doğal renginde, saçlarımı daha az yıpratarak nasıl boyayabilirim? Doğal ve ya organik diye boyalar satılıyor ne kadar memnun kalırım kullanan varsa fikirlerini bekliyorumm..

Eki Görüntüle 545212

canım slm...bence saçını karamel tonlarında yapabilirsin..bir kuaföre git ve koyu karamel onlarında bir renk yaptır..kaşlarını da boya...çok güzel olursun...tenin güzel çünkü açık renksin..

canım slm...bence saçını karamel tonlarında yapabilirsin..bir kuaföre git ve koyu karamel onlarında bir renk yaptır..kaşlarını da boya...çok güzel olursun...tenin güzel çünkü açık renksin..

aklımda 2 renk var zaten.. ya karamel tonlarında yaptırıcam çok açık olmaması kaydıyla.. ya da koyu kızıl istiyorum. kaşları boyamasak olmaz mı :))

Karamel tonlarını ben de çok seviyorum benim saçım da açık karamel:)
Kaşımı da boyadım on numara oldu:)
Saçlarını yıpratmak istemiyorsan çok fazla amonyak içermeyen boya kullan derim koleston yıpratır mesela
Ama ben paletteden vazgeçmem. Yıpratmıyo ayrıca renk tonları da çok güzel..

Back