• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyamak istediğim renkk ve bana yakışır mı sizce

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
Saçlarımda şuan kızıl var ama akmış kızıl saç uçlarım sarı gibi duruyo :)
üstler biraz daha koyu...istediğim renk bu hatta aldım bile bide saçımı önce açıcıyla açıcam tabii
Arkadaşlar resimleri yükleyemedim yaa
Belki bilen vardır palette koyu yakut bende avatardaki şahısım
my.php

Son düzenleme:
seni biraz olgun gösterir gibi fotondan pek ayırt edemedim ama snkim fazla büyük gösterir sni ama sen istersen yp güzel olur

of ya o kızıl tonunu çok begeniyorum ama kimisinde çok kötü duruyorr...kaç kez yolda begendigim kızıl saçlar oluyor imreniyorum bende öyle yapcam diyorum ama kimisinde böle pilastik yamış saç gibi duruyor onuda görünceeee vazgeçiyoumm..

of ya o kızıl tonunu çok begeniyorum ama kimisinde çok kötü duruyorr...kaç kez yolda begendigim kızıl saçlar oluyor imreniyorum bende öyle yapcam diyorum ama kimisinde böle pilastik yamış saç gibi duruyor onuda görünceeee vazgeçiyoumm..

orda biraz evet küçük duruyorum 21 yaşında gibi duruyomuyum bilmem de :)ama tabii nasıl gösterir bilmiyorum pembemsi bi kzıl istiyorum ben öyle çok kırmızı yada turuncu değil aşk alevini denedim istediğim gibi olmadı kaç kere palette sonbahar kızılı boyamıştım kırmızı gibi oluyodu 5 gün sonra turuncuya dönüyodu..
Nedense ben paletteden memnun kalmadım çünkü çok çabuk aktı bide bunu deneyim dedim

cnm kızıl saç yakışırsa süper olur ama ıstersen yuzunu kapatıp resmını ekle cnm daha iyi fikr verme ınkanımız olur

Back