• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyadım rengi değişmedi bile. nOluyo bi bakın yaa:(

Potito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
100
3
96
Ankara
Kızlar bugün dayanamayıp gittim Palette 'nin Röfle setini aldım. Bonesi ni kullanmadan Kendim yaklaşık10-12 tutam boyadım ve rengi hiç dğişmedi saçımın .:43:
Ya bu niye olur böyle..
Şu an ki saçımda kumral. Bu kumral tonunuda Sarı renk boya alarak tutturmuştum yaklaşık 2 oldu boyayalı. 1 hafta arayla sarı ya boyadım ilk boyadığımda renk kumral oldu. İkinci kez boyadım 1 hafta sonra daha da açılsın rengi diye aynı sarıya boyadım. Hiç değişmemişti .

Bu röfle setinde de hiç değişmedi ya .. Kızlar noolmuş olabilir ? Ben nasıl sarışın olacam yaaaaa:84:

tatlım aynı röfle setini bende kullandım ,gayette saçın rengini açıyor..çok bekletmeden saçını yıkadınsa tutmamıştır,başka ne olcak ki.

Ya beklettim fazladan bile bekledim . Hiç bi değişiklik olmadı. Bİi önceki boyamamda da tutmamıştı. boya mı tutmuyor saçım. Ya da anlamadım ki bende.. Çok üzlüyorum saçım sarı olsun benimde:43:

Bende Sarı havalı saç isitiyorum..oF Yaaa

paniğe kapılma ama saçın yanmış olabilir mi..ben postişlerimi bi türlü sarı hale getirememiştim.sonra kuaföre gösterdim,yanmış dedi.boya tutmaz dedi...canım saçını dinlendir,bi kuaförede göster

cnm röfle setinin rengi açmaması imkansız gibi birşey..hatta saçında bir de fazladan beklettiysen uçuuk kaçık bir sarı olması lazımdı...:1: saçların epey yıpranmış ve yanmış durumda ise boya tutmuyor olabilir aklıma başka birşey gelmiyor...regl dönemimde de boya tutmaz derler ama ben birkaç kez boyatmıştım tuttu bende..hani acaba mı..diyerek seçenek sunuyorum ama...bilemedim şimdi...biraz bakım yap bence saçlarına ...

cnm bende kullandım yoğun açıcıyı güzel açıldı hemde saçımda boya vardı kahverengi şu an balköpüğü saçım kendim yaptım evde :)

Back